Fan of the Match Helmond Sport - VVV Venlo

Terug

5 mei 2023

Heel de week had Jens er al naar toe geleefd en toen hij werd ontvangen bij Helmond Sport was hij toch wel een beetje onder de indruk. Samen met zijn broer Sven, vader en moeder had hij er ontzettend veel zin in. 

In het prachtige FC Robinstijn tenue stond Jens aan de rand van het veld de warming up te bekijken van Helmond Sport. Hij ging daar op de foto met o.a. trainer Bob Peeters en aanvoerder Mike Havekotte. Alle spelers kregen een high five na de warming-up om ze succes te wensen. 
 
Bij de opkomst mocht hij samen met scheidsrechter Vos en de wedstrijdbal voorop het veld op. De wedstrijd was echt super spannend en de supporters van beide teams maakten er een mooi spektakel van op de volle tribunes. Dat het uiteindelijk 1-1 werd was eigenlijk wel prima al had HS misschien ook wel stiekem kunnen winnen. 

Na de wedstrijd was de meet & greet weer overweldigend. Bijna alle spelers kwamen langs voor een handtekening en een mooie foto. Hoe vet is dat! 

Dat hij voorop het veld op mocht met de wedstrijdbal en dan ook nog in zo’n prachtig FC Robinstijn tenue in de clubkleuren van zijn RKSV Mierlo-Hout was echt het hoogtepunt. Eigenlijk was alles helemaal te gek om te mogen meemaken!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Vos en zijn assistenten