Magische meet & greet tussen Kasper & Kjell 

Terug

5 november 2022

Zaterdag was de grote dag waarop een mooi programma was opgezet. Het was nog even kiele kiele want Kasper voelde zich in de ochtend echt niet goed, maar uiteindelijk hebben we toch besloten om door te gaan. 

Rond 14:00 verzamelden we bij Kasper thuis. 6 vriendjes van Kasper waren daar ook naartoe gekomen om samen met hem de wedstrijd tegen Sparta te gaan kijken. Vanuit Vitesse kwam chauffeur Joop aanrijden in een mooie geel-zwarte Vitesse-mini, waarmee Kasper naar het Gelredome werd gebracht. Ook media-man Cars was vanuit Vitesse aanwezig om deze dag mooi in kaart te brengen. 

Om 15:00 kwamen we aan bij Vitesse en konden iedereen zich even ontspannen in de Business Lounge. Er lag al een mooi Vitesse-shirt met FC Robinstijn erop klaar welke Kasper mocht houden. Na een drankje mocht het broertje van Kasper, Hugo, zich om gaan kleden om later mee te lopen in de line-up. Kasper zelf mocht met de woordvoerder van Vitesse, Koen, mee naar het pre-match interview van trainer Philip Cocu. Hier kwam hij in contact met de Vitesse trainer en assistent trainer en Vitesse-icoon Theo Janssen, die beiden nog even een babbeltje met Kasper maakten. ESPN benoemde de aanwezigheid van onze speciale gast nog op televisie en ook was Kasper zelf nog op televisie te zien. 

Net voor aanvang van de wedstrijd mocht Hugo aan de hand van Vitesse aanvoerder Matúš Bero mee het veld op. Een geweldige ervaring waarvan Hugo zichtbaar onder de indruk was. Dit alles werd gade geslagen door het gezin en de 6 vriendjes vanaf de tribune. 

Na de eerste helft (stand nog 0-0) werd Kasper meegenomen voor een Meet & Greet met Kjell Scherpen. Kasper is zelf keeper en Daarom is Kjell ook zijn favoriete Vitesse-speler. Doordat Kjell zelf nog geblesseerd was konden we dit moment mooi op deze manier invullen. Tijdens de ontmoeting had Kjell nog een speciaal cadeau voor Kasper. Kasper kreeg van zijn idool een paar gedragen keeperhandschoenen met een speciale boodschap erop geschreven en zijn handtekening. Wederom een heel mooi moment. 

De tweede helft werd door Kasper, zijn moeder en Femke van Vitesse Betrokken gekeken vanuit de Business Lounge. De rest keek verder vanaf de tribune. Kasper werd zichtbaar gemist de tweede helft want Vitesse verloor uiteindelijk met 0-4 van Sparta. 

Na de wedstrijd kwamen we Kaspers leraar Daniel nog even tegen en zo was de cirkel weer rond, want het was Daniel die Kasper had aangemeld voor deze bijzondere voetbalwens. Er volgde nog een afsluitende foto met de hele groep en vervolgens ging iedereen weer onderweg naar huis. 

Buiten het resultaat van de wedstrijd was het een hele mooie dag met heel veel mooie en bijzondere momenten voor het hele gezin. Een glimlach op het gezicht van Kasper, maar eigenlijk bij het hele gezin. Een dierbare herinnering die nog wel even gekoesterd zal worden en die Kasper weer een steuntje in de rug gaat geven. 

Het was een top dag! Hij was helemaal blij, fijn positief hoogtepuntje in deze periode! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Kjell Scherpen en overige spelers & staf Vitesse 
  • Vitesse Betrokken, Femke Maat 
  • Filmcrew Cars 
  • Leraar Daniel