Fan of the Match FC Eindhoven - PEC Zwolle

Terug

7 april 2023

Het was een bijzondere dag voor Chelsea vandaag. Ze bezocht de wedstrijd FC Eindhoven tegen PEC Zwolle. Het ging een spannende wedstrijd worden, omdat PEC die avond kon promoveren naar de Eredivisie. Gelukkig voor Chelsea en FC Eindhoven werd er met maar liefst 4-2 gewonnen van de Zwollenaren.  

Aangekomen bij het Jan Louwers Stadion kreeg Chelsea eerst een rondleiding door het stadion. Zo zag ze waar de staf van FC Eindhoven zat, waar de fysio ruimte was en waar de kleedlokalen van FC Eindhoven waren. Chelsea keek haar ogen uit en liet alles op haar afkomen. De rondleiding ging verder naar de stadionomroeper, die aan Chelsea had gevraagd hoe ze heette. Later die avond werd haar naam maar liefst 2x door het stadion omgeroepen.  

Na de rondleiding gingen we een drankje doen in de businessclub van FC Eindhoven, hier kreeg Chelsea een mooie teamfoto waar later alle handtekeningen op kwamen. Daarna was het al tijd om te gaan omkleden, zodat ze met de scheidsrechter en de spelers het veld op kon. Chelsea mocht de wedstrijdbal het veld op dragen en zelfs tossen. Daarna ging Chelsea haar plek op de tribune zoeken om de wedstrijd te bekijken. De goals werden goed gevierd.  

Na de wedstrijd stond Chelsea in de spelerstunnel te wachten tot de spelers naar haar toe kwamen voor een handtekening en foto. In een korte tijd stond heel haar blaadje vol met handtekeningen. Bijna iedereen was langsgekomen, zelfs de trainer.  

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Scheidsrechter Laurens Gerrets en assistenten 
  • Spelers en staf FC Eindhoven