Fan of the Match Willem II - VVV-Venlo

Terug

9 april 2023

Op een stralende Paaszondag werd het voor onze jongste Fan of the Match van het seizoen Sjors een dag om nooit te vergeten! 

Met meerdere trouwe supporters in haar familie bleek het niet zo gek dat Sjors met haar nog maar 4 jaar ook al een grote fan is en erg uitkeek naar deze dag. Toen die echter eindelijk aanbrak en haar werd verteld dat ze het veld op zou gaan met de scheidsrechter én misschien wel op de foto mocht met één van haar favoriete spelers Michael (voor haar: “Michaeltje”) de Leeuw, vond Sjors het toch allemaal wel heel spannend.  

Na een extra kindvriendelijke ontvangst bij Willem II in Paasthema met het zoeken van eieren in het spelershome én als speciaal cadeautje de “hamstercoach”, gaf dappere Sjors zich helemaal over aan alle verrassingen van de dag.  

Ze bekeek de warming up vanaf het veld met haar nieuwe beste vriend de hamstercoach op schoot en nam hem ook mee op de foto mét, jawel, Michael de Leeuw! In de line up maakte scheidsrechter Lindhout er geen enkel probleem van om kleine maar stoere Sjors én de hamster mee naar de middenstip te dragen. Wat een bijzonder moment voor iedereen die toekeek!  

Sjors bekeek de wedstrijd omringd door haar betrokken familie waar iedereen genoot van de zon, fijne sfeer en natuurlijk de belangrijke 2-1 overwinning van “hun club”. 

Dit werd na afloop nog fijn gevierd met elkaar en de spelers in het spelershome, waar het flink scoren van handtekeningen én nog meer foto’s met de spelers niet mochten ontbreken. Zo stralend als de dag begon ging de hele familie ook stralend naar huis, met herinneringen voor altijd én Sjors met hamstercoach nog altijd dicht tegen zich aan😉  

Sjors:
Mag de “hamster” mee naar school op meeneemdag?

Moeder:
Het was zo leuk! Echt een topdag voor ons allemaal! 

Copyright fotoburo Toin Damen

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Willem II  
  • Willem II Betrokken 
  • Fotoburo Toin Damen – Willem II Clubfotograaf