Fan of the Match Fortuna Sittard vrouwen - PSV vrouwen

Terug

12 februari 2023

Op zondag (12-02-2023) was het dan zover, de allereerste Fan of the Match bij de Vrouwen van Fortuna Sittard! 

Deze grote eer was toebedeeld aan Sarah! 

Als de FotM werd Sarah Geerlings (en haar familie) opgewacht bij de receptie in het stadion van Fortuna Sittard door de begelieders van FC Robinstijn. 

Voor Sarah was het een spannend moment, had er een tijdje naar toegeleefd om Fan of the Match te zijn. 

Nadat de eerste spanning een beetje was gezakt (met oa. een mooie sjaal Fortuna Vrouwen) werd een kleine rondleiding gedaan door het stadion. 

Hierna werd snel het FC Robinstijn shirt / broek / sokken aangedaan, zodat iedereen kon zien wie de Fan of the Match was.

Samen met de vader van Sarah en de begeleiders van FCR ging het richting het veld .Hier kwamen al direct de spelers van Fortuna Sittard ( geblesseerd , oa. Moisa van Koot) naar Sarah toe gelopen. Samen op de foto en een gesprek (hoe het gaat, en wat leuk dat ze kwam kijken..!!!). Ook de Vierde official (W. Gijsbers) kwam even bij Sarah langs om de scheidsrechter en de grensrechters voor te stellen. 
Ook werd er nog even gestopt in de hoek waar de tv opnamen van ESPN plaats vonden.Hier mocht Sarah nog even de microfoon vasthouden waar ook de speelsters en trainers werden door geinterviewd. 

De spanning steeg nu wel weer, want de wedstrijd staat op het punt van beginnen. De wedstijdbal lag al klaar. Sarah gaat met de scheidsrechter (C. Lanssens) en de wedstrijdbal richting de middenstip.E n werden gevolgd door de line-up van Fortuna Sittard en PSV.De line-up voor deze wedstrijd werd door 24- speelsters van VV Sittard verzorgd. 

De wedstrijd ging gelijk op.U iteindelijk werd de wedstrijd net voor het eindsignaal in het voordeel van PSV beslist (0-1). 

Na de wedstrijd werden er door Sarah nog handtekeningen en foto’s verzameld van de Fortuna Vrouwen.Hier werden nog enkele speciale momenten vast gelegd. Waaronder dat er nog een cadeau was, een origineel Fortuna shirt (met FC Robinstijn erop).  

Het was een mooie zondag met mooie momenten en herinneringen. 

Nadat er afscheid was genomen van de begeleiders van FCR, is Sarah met haar ouders weer voldaan richting huis gegaan. 

Wenskind Sarah:
……Bedankt !!!! Mooi, top.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers, staf, medewerkers en directie Fortuna Sittard
  • Team Fortuna Sittard Vrouwen
  • Teammanager Mayke Savelkoul