Fan of the Match Helmond Sport

Terug

18 november 2022

Bij aankomst regende het maar dat mocht de pret niet drukken want Rick had er ontzettend veel zin in. Toen hij bij aankomst hoorde dat hij waarschijnlijk ook een balletje mocht trappen met de reserve spelers straalde hij van oor tot oor. Eerst gezellig samen een colaatje gedronken en toen richting de kleedlokalen. 
 
Aan de rand van het veld kon hij alles goed zien van de warming-up en werd hij door de teammanager meegenomen naar de reservespelers en daar kwam zijn droom uit een balletje trappen met 5 HS spelers. 

De wedstrijd begon pas om 21.00 uur i.v.m. een live uitzending bij ESPN dus het was tevens het TV debuut van Rick. Het regende nog steeds maar dat maakte niets uit. Dit was prachtig! Daarna samen met scheidsrechter Dieperink en de wedstrijdbal het veld op. 

De uitslag van de wedstrijd was helaas teleurstellend en dat moest wel even zakken na de wedstrijd. De cadeau’s en de ontmoeting met een flink aantal spelers waren de kersen op de taart. Zijn bal staat nu helemaal vol met handtekeningen, er kan niemand meer bij. 

Ook FC Robinstijn ambassadeur Ruud Brood kwam even langs voor een foto. Wordt hij de nieuwe HS trainer? …. wie weet  

Rick:
“Dat ik met spelers een balletje heb mogen trappen zal ik nooit meer vergeten. Helmond Sport is en blijft mijn club!!”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Dieperink en zijn assistenten