Fan of the Match FC Den Bosch

Terug

19 november 2022

De tweelingbroers Koen en Jasper kwamen op 19 November 2022 vol enthousiasme naar de Vliert voor hun gezamenlijke Fan of the Match. 

Samen met hun ouders Ben en Alien hadden zij er enorm veel zin in. Koen en Jasper zijn fan van FC den Bosch en spelen zelf ook bij de Special Talents. 

Algemeen directeur Rob Almeling neemt het hele gezin mee op tour door het stadion en Koen en Jasper kijken hun ogen uit. Ze herkennen natuurlijk ook het één en ander vanuit hun trainingen bij de Specials Talents van FC Den Bosch. Rob doet even een overhoring over de kennis van de spelers en daar slagen de twee makkelijk voor. 

Na de rondleiding even kort naar de businessroom, waar we wat drinken met elkaar. Daar worden de jongens warm welkom geheten door iedereen van FC Den Bosch.. 

Als snel is het tijd om het veld op te gaan met de spelers. Na een boks van alle spelers kunnen ze beginnen aan de warming up met de reserve spelers. Koen en Jasper genieten er helemaal van en mogen ook nog even mee naar het inschieten van de keeper. In de spelerstunnel voelen Koen en Jasper zich helemaal op hun gemak en maken lekker een praatje met scheidsrechter Richard Martens en al snel mogen ze het veld op. 

Na de aftrap gaan weer richting de tribune maar onderweg horen we gejuich van de verkeerde club! 0-1 voor VVV Venlo. Helaas werd het ook nog 0-2 voor de Venlonaren.  

Na de wedstrijd komen de spelers van FC den Bosch al snel naar boven voor een handtekening en foto. Uit handen van Teun van Grunsven ontvangt hij een mooi pakket met FC Den Bosch spullen.  

Monique Smit (de zus van…) was vanavond de artiest van de avond en ook Monique wilde natuurlijk graag nog even met Koen en Jasper op de foto. Het was een mooie avond in de Vliert. 

Wenskind:
Mijn avond kan niet meer stuk!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf FC Den Bosch
  • Rob Almering, Pieter Tuns en Ester Bal
  • FC Den Bosch Foundation
  • Scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten
  • Fotograaf Kees Vos