Fan of the Match MVV Maastricht - Jong AZ

Terug

28 april 2023

Yore Miesen was vrijdag 28 april 2023 de Fan of the Match bij de wedstrijd MVV Maastricht vs Jong AZ. Samen met zijn vader en zusje Carney stond hij al vroeg te wachten bij de ingang van de Business Lounge van Stadion de Geusselt. 

Bij binnenkomst gaf hij aan dat hij wel allemaal een beetje spannend vond. En hij niet alleen. Zijn zusje was nog nooit naar een wedstrijd geweest van MVV en vond het misschien nog wel spannender. 

Voor de wedstrijd liepen we Bér de Batteraof tegen het lijf. Natuurlijk mocht een mooie foto samen met zijn zusje niet ontbreken. Nadat we de warming-up hadden bekeken was het tijd om richting spelerstunnel te lopen. In de spelerstunnel kwam scheidsrechter Robin Verreijken zich voorstellen en een praatje maken met Yore. Hij legt uit dat Yore de bal naar de middenstip mag dragen en de toss mag opgooien. En dan is het tijd voor het grote moment, spelers en scheidsrechters staan klaar en er wordt afgeteld. Yore loopt trots met de wedstrijdbal naar de middenstip. 

We bekijken de wedstrijd vanaf de hoofdtribune. Helaas verloor MVV met 1-3 van Jong AZ. Maar dit mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd wachten we op Thomas van Bommel die Yore een MVV sjaal komt omhangen. 

Terug in de Business Lounge nemen we ons gereserveerde plekje weer in op de loungebank. Als snel komt de eerste speler langs voor een foto en een handtekening. Er kwamen deze avond niet alleen heel veel voetballers en trainers langs. Er werd ook nog een mooie foto gemaakt met voormalig wielrenner Tom Dumoulin. 

Het was niet alleen voor Yore een fantastische avond maar ook voor zijn vader Jhon en zusje Carney.  
Iedereen heef genoten. 

Yore kon niet benoemen wat hij het leukste vond…
Ondanks het verlies van MVV was alles leuk.”

Vader:
“We hebben allemaal genoten.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf MVV 
  • Scheidsrechter Robin Verreijken en assistenten 
  • Jean Hogenboom MVV 
  • Bér de Batteraof