Fan of the Match MVV Maastricht - FC Eindhoven

Terug

31 maart 2023

Op vrijdag 31 maart 2023 speelde MVV Maastricht tegen FC Eindhoven. Ivano Linke is die dag de Fan of the Match. Samen met zijn moeder, stiefvader en zusje Jadelynn stond hij al te wachten bij de ingang van de Business Lounge van de Geusselt. De spanning was van zijn gezicht af te lezen. Ivano is groot fan van MVV en bezoekt regelmatig een wedstrijd. Hij volgt ook alle livescores via TV of internet. 

Jean Hogenboom heet Ivano en zijn familie namens MVV van harte welkom. Na een drankje is het tijd om het mooie FC Robinstijn tenue aan te trekken en naar de spelerstunnel te lopen. De wedstrijdbal ligt al klaar en we maken snel een foto. Bér de Batteraof wil natuurlijk ook met Ivano op de foto. 

Scheidsrechter Alex Bos komt zich voorstellen en vertelt precies wat er allemaal gaat gebeuren. Na het aftellen is het dan echt zo ver. Onder luid gejuich van de supporters komt Ivano de spelerstunnel uitlopen samen met de scheidsrechter en de spelers. Hij mag helpen bij de toss. 

Na dit moment is alle spanning bij Ivano verdwenen. We nemen plaats op de hoofdtribune. Ondanks een snelle voorsprong en een gemiste strafschop van FC Eindhoven gaan de drie punten toch naar MVV. Het werd uiteindelijk 3-2. 

Na de wedstrijd krijgt Ivano een mooie MVV sjaal overhandigd van Thomas van Bommel. Terug in de Business Lounge is het wachten op de spelers voor een handtekening en een foto. Als laatste komt trainer Maurice Verberne ook nog even langs. Een mooie afsluiter van een hele mooie avond. 

Ivano na afloop:
Ik heb het super gehad. Alles was super goed geregeld! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Special denk: 
  • Spelers en Staf MVV 
  • Scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten 
  • Jean Hogenboom 
  • Bér de Batteraof