Als voetbalteam

Kunt u een Vriendenteam van FC Robinstijn worden!

Ieder jeugd, senioren, dames- of veteranenteam kan zich als Vriendenteam bij FC Robinstijn aansluiten, door het FC Robinstijn vriendenteampakket af te nemen. Op deze manier laat je met je voetbalteam zien dat je maatschappelijk betrokken bent en stichting FC Robinstijn een warm hart toedraagt. Het vriendenteampakket bestaat uit de speciale FC Robinstijn mouwbadges voor op de voetbalshirts en een speciale FC Robinstijn aanvoerdersband met het logo van je club en je eigen teamnaam erop.

Het enthousiasme is groot bij vv Schoondijke vrouwen 1

VV Schoondijke liet de wens van Marthe in vervulling gaan!

Adopteer een voetbalwens met je team!

Als team kun je je gedurende het voetbalseizoen ook gaan inzetten om de ultieme voetbaldroom van een kind te verwezenlijken. Je adopteert een voetbalwens en probeert om originele wijze fondsen te werven om die wens in vervulling te laten gaan. Door iedere wedstrijd een klein bedrag te sparen, het zoeken van sponsoren,  een fondsenwervende actie, etc. heb je al snel het bedrag voor een unieke wens bij elkaar gespaard en bezorg je als team iemand de dag van zijn of haar leven…

Misschien zelfs wel een kindje uit het eigen team of van de eigen voetbalclub!

"Maak met je eigen voetbalteam maatschappelijk het verschil!
Wordt een Vriendenteam van FC Robinstijn, laat een voetbalwens uitkomen en maak met je team kans op fantastische prijzen!"

FC Robinstijn Vriendenteam van het jaar verkiezing

Ieder seizoen zal FC Robinstijn een “Vriendenteam van het jaar” kiezen. Naast de eretitel en een speciale trofee, wordt ook een mooie prijs toegekend aan het hele team. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaartjes voor een voetbalwedstrijd, een voetbalclinic verzorgd door FC Robinstijn, nieuwe tenues of trainingspakken of het meelopen in de line-up bij een profclub…

Bent u ook enthousiast en wilt u met uw voetbalteam ook een “Vriendenteam van FC Robinstijn” worden? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via info@fcrobinstijn.nl .

VV Schoondijke Vrouwen 1