Fan of the Match FC Eindhoven

Terug

9 september 2022

Op vrijdag 9 september speelde FC Eindhoven tegen MVV Maastricht. En bij deze wedstrijd was Arian Omiri de Fan of the Match. Arian kwam samen met zijn moeder naar het stadion. Hij vond het zo spannend en was wat stil in het begin. We zijn gestart met een rondleiding door het stadion en hebben alle foto’s bekeken van de verschillende elftallen en de trainers.

Toen was het tijd voor de warming up en daar moesten we natuurlijk wel even bij gaan kijken. En om kwart voor 8 was het moment dat Arian het toch allemaal wel spannend begon te vinden want én met de scheidsrechter het veld én de bal meenemen en dan ook nog eens tossen. Maar het ging allemaal zo goed en Arian was zo trots en blij.

Tijdens de eerste helft zaten wij goed want aan onze kant vielen de goals en we zaten vlakbij het uit-vak en daar kwam nogal wat herrie vandaan. In de rust was het tijd voor een drankje aan onze eigen FC Robinstijn tafel. Na de rust gingen we weer naar onze plekjes op de tribune en genoten we weer van de wedstrijd. FC Eindhoven won maar liefst met 5-0!

Na de wedstrijd mocht Arian met alle spelers op de foto en kreeg hij van de scheidsrechter zelfs een rode en gele kaart. Gelukkig heeft Arian die gekregen en niet de spelers.

We hebben ontzettend genoten met z’n allen! En FC Eindhoven heeft er weer een échte fan bij, want Arian wil absoluut weer terugkomen en misschien zelfs al volgende week 😊