Samenwerking BSR Agency en FC Robinstijn!

Terug

Met trots presenteren we BSR Agency als nieuwe Droompartner van FC Robinstijn. BSR Agency is het grootse onafhankelijke persbureau van Nederland met miljoenen foto’s over nieuws, celebrities, royals, sport, reizen, geschiedenis en nog veel meer. Het bedrijf uit Deventer heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktaanvoerder van entertainment- en sport content in Nederland en België.

Ruim 20 medewerkers en duizenden freelance fotografen in meer dan 30 landen, zorgen voor een database waar elke dag honderdduizenden foto’s bij komen. Foto’s voor covers van vele glossy’s en dagbladen en voor diverse nieuwsrubrieken op tv.
 
BSR Agency gaat de afdeling Marketing & Communicatie van FC Robinstijn in brede zin ondersteunen. Niet alleen mag FC Robinstijn gebruik maken van de onuitputtelijke database van BSR Agency, maar het bedrijf gaat ook meedenken in het maken van allerlei soorten (online) content voor de stichting. Ook het grote netwerk met fotografen van BSR Agency zal daar waar mogelijk ingezet worden tijdens activiteiten van de stichting, om alle magische momenten professioneel en met de juiste emotie in beeld te brengen.
 
“We waren al een tijdje op zoek naar een professionele mediapartner, die ons hierin echt verder zou gaan helpen”, aldus FC Robinstijn Founder Pieter van Bussel. “Met BSR Agency hebben we echt een voltreffer gescoord om het maar even in voetbaltermen uit te drukken. Het enthousiasme spatte er vanaf het eerste contact vanaf en ze willen ons heel graag op alle mogelijke manieren verder helpen. Uiteraard maken we heel graag gebruik van hun creatieve ideeën en jarenlange ervaring en expertise op mediagebied. We kunnen daarom spreken van een absolute toptransfer voor FC Robinstijn!”

Ook BSR Agency is zeer content met de maatschappelijke samenwerking! “Toen de vraag vanuit FC Robinstijn kwam of wij hun content-vraagstuk wilden gaan invullen, waren we vereerd om gevraagd te worden en was het antwoord direct en volmondig “ja!”. Alle betrokkenen binnen BSR Agency hebben vanaf dat moment alleen nog maar gekeken naar wat we allemaal nog meer zouden kunnen doen. Hierin zien we enorm veel overeenkomsten met de mentaliteit en de passie die Pieter en zijn team tonen in hun prachtige werk. Vanuit BSR Agency zullen wij al het mogelijke doen om FC Robinstijn te ondersteunen in het vervullen van alle mooie wensen en ze het podium te bieden dat ze ontegenzeggelijk verdienen”, aldus Dillion Rekveld – Founder BSR Agency.