De Graafschap en FC Robinstijn bundelen krachten

Terug

De Graafschap heeft op 3 mei 2022 een driejarige samenwerking ondertekend met FC Robinstijn.

Sinds 2021 is De Graafschap voetballer Danzell Gravenberch als ambassadeur verbonden aan deze stichting.

FC Robinstijn geeft invulling aan wensen van kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Michael Ogubai (Manager MVO De Graafschap) ziet uit naar de magische samenwerking tussen beide partijen:

“Ons stadion De Vijverberg is er voor iedereen. In deze samenwerking met FC Robinstijn willen wij samen met kinderen en gezinnen blijvende herinneringen maken. Met Achterhoekse trots nodigen wij gezinnen uit en betrekken wij onze spelers bij dit initiatief om kinderen in een uitdagende situatie geluksmomenten te bieden. Dit doen wij door een unieke wedstrijdbeleving bij

De Graafschap mogelijk te maken en individuele wensen te vervullen.

FC Robinstijn heeft het concept van ‘Fan of the match’ waarin bij iedere thuiswedstrijd van De Graafschap een kind met zijn/haar

gezin een fantastische voetbalmiddag meemaakt in ons mooie Stadion De Vijverberg. Het kind mag in deze wedstrijd samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen en bekijkt de wedstrijd samen met zijn/haar familie van speciaal gereserveerde zitplaatsen. Daarnaast proberen we ook bijzondere wensdagen in te vullen met selectiespelers van De Graafschap.

“FC Robinstijn is trots op de samenwerking met De Graafschap” aldus Founder Pieter van Bussel. “Een mooie traditieclub als de Graafschap met zo’n grote en trouwe achterban mag uiteraard niet ontbreken bij onze activiteiten. We kijken er daarom enorm naar uit om samen met de club de komende jaren vele kleine Superboeren, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, in het zonnetje te gaan zetten.” 

Ken of ben jij iemand die graag een kinderwens in vervulling laat gaan? Neem een kijkje op:

https://www.fcrobinstijn.nl/aanmelden/