Fan of the Match FC Eindhoven

Terug

30 september 2022

Djaylee en haar moeder waren al op tijd bij het station om zeker op tijd te zijn vanuit Erp. Het was wat spannend voor Djaylee, maar ze had er ontzettend veel zin in. We maakten kennis met Hilde van de Foundation die ons meenam achter de schermen van het stadion, Djaylee vond het een hele eer. 

Na de rondleiding gingen we wat drinken en hadden we een speciale tafel voor ons gereserveerd, waar direct mensen opstonden om ons de plek te geven. Het voelde echt alsof we V.I.P.’s waren. Na een drankje en leuke cadeautjes van FC Eindhoven gingen we weer naar het veld om de warming-up te kijken en ons voor te bereiden om het veld op te gaan.  

Djaylee kwam de kleedkamer uit met het FC Robinstijn tenue aan en wie stond daar: Woutje. Ze had hem al gespot in de menigte bezoekers, maar nu stond hij ineens voor haar neus! Toch wel spannend ineens zo’n grote mascotte voor je, maar na een kennismaking toch gezellig samen op de foto gegaan.  

Samen met Woutje liepen we naar de scheidsrechters en gingen we samen met de spelers klaarstaan om het veld op te gaan. Super spannend natuurlijk, maar scheidsrechter Rob nam Djaylee aan de hand en toen ging alles vanzelf! Een blije Djaylee rende terug met Woutje om snel de tribune op te gaan om de wedstrijd te kijken. FC Eindhoven stond een tijdje voor met 1-0, maar uiteindelijk werd het in de laatste paar minuten toch nog 1-1. Voor de spelers niet zo leuk, maar we hielden het enthousiasme vast. De spelers kwamen nog langs om met Djaylee op de foto te gaan en om handtekeningen te geven. Djaylee wilde vooral dé scoorder van de avond, nummer 7, en die hebben we in the pocket!  

Een zeer geslaagde avond, die uiteindelijk de spanning waard was!  

 

Ouders: “Ze kan niet wachten om het maandag met haar klasgenoten te delen. Ze gaat haar FC Eindhoven speld op doen en met de FC Eindhoven pen haar opdrachten maken!”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf FC Eindhoven 
  • Scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten 
  • Woutje