Terug van weggeweest: Fan of the Match – magie!

Terug

Eljero was onze Fan of the Match bij VVV-Venlo.

Eindelijk was het zover: Eljero zou eigenlijk al begin 2020 Fan of the Match zijn, maar toen gooide een virus roet in het eten. Voorafgaand aan de wedstrijd werden Eljero met zijn broertje, vader, moeder en opa ontvangen aan de Robinstijn-stamtafel in het spelershome van VVV-Venlo. De eerste verassing was er al snel: hij kreeg de keeperhandschoenen van de doelman van VVV, Lukas Zima, met handtekening! Wat een toeval, Eljero was sinds drie weken keeper. Deze nog (te) grote handschoenen komen dan wel van pas.

Na een wandeling door het stadion, onder andere via de perszaal, werden de broertjes in het FC Robinstijn-tenue gestoken. Via de “beroemde” trap werden zij bij het veld door mascotte “Koelie” ontvangen. De warming up bekeken de broertjes vanuit de dug-out. Ze genoten zichtbaar, zeker toen hier al de eerste foto’s werden gemaakt met trainer Jos Luhukay en ook onder andere met onze ambassadeur Danzell Gravenberch (De Graafschap).

Met de scheidsrechter én de wedstrijdbal ging hij het veld op. De profs van VVV-Venlo en De Graafschap volgden hem. Tossen en op naar de tribune om de wedstrijd te zien en VVV te supporteren. Helaas verliest zijn clubje, maar Eljero is toch tevreden: “VVV heeft goed gespeeld”. Na de wedstrijd kwamen vrijwel alle spelers langs om op de foto te gaan. Een handtekening op het VVV-shirt werd ook meteen gezet. Reservedoelman Dylano van Crooij had een verassing voor Eljero’s broertje, die krijg zijn gesigneerde keepershandschoenen. De stralende ogen vertellen dan genoeg!

Het absolute hoogtepunt beleefde Eljero toen zijn idool Danny Post een oude belofte kwam inlossen. Tijdens een ontmoeting, een aantal jaren geleden, werd een “ongewassen” wedstrijd shirt door Danny aan Eljero beloofd. Deze belofte loste hij vandaag in, en hij kreeg alsnog het shirt dat vandaag tijdens de wedstrijd was gedragen. Hoe gaaf is dat. Moe, voldaan, superblij en vooral vele magische momenten verder ging Eljero naar huis. Wat hij ervan vond? “Ik kan nog niet geloven wat er allemaal is gebeurd. Waanzinnig!”

Met heel veel dank aan

  •  onze wenspartner Autorijschool Claudia Beurskens
  • VVV-Venlo en haar spelers en staf