Fan of the Match Helmond Sport

Terug

14 oktober 2022

Toen Luuk en Daan door hun ouders een andere kant op werden gestuurd dan ze gewend waren bij het stadion van Helmond Sport vonden ze dat best wel vreemd. Maar toen ze door de vrijwilligers van FC Robinstijn werden welkom geheten wisten ze wat er stond te gebeuren. VIP bij Helmond Sport tegen Willem II wie wilt dat nou niet. Luuk heeft al jaren een seizoenkaart van Helmond Sport maar dit is toch wel even wat anders. 
 
Het was gelijk gezellig druk in de businessclub en na een korte introductie met een drankje gingen we richting de kleedkamers om om te gaan kleden in het mooie FC Robinstijn tenue. Van dichtbij volgenden ze samen de warming up en die werd afgesloten met vele high fives voor de spelers. 

Toen ze samen met scheidsrechter Gansner en de wedstrijdbal het veld betraden konden ze alles goed van dichtbij volgen en assisteerden ze zelfs bij het tossen. De favoriete speler van Daan, Martijn Kaars scoorde het enige doelpunt voor Helmond Sport. 

De wedstrijd bracht helaas niet het gewenste resultaat maar de cadeaus, de handtekeningen en de ontmoetingen met een groot aantal spelers maakte heel veel goed. De nederlaag waren ze al lang weer vergeten 

 

“We hebben ontzettend genoten bij ons cluppie! Het was echt te gek!”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf (Helmond Sport) 
  • Scheidsrechter Gansner en zijn assistenten