Mees en zijn droomscript bij PSV TV!

Terug

27 februari 2016

Op zaterdag 27 februari begroetten de FC Robinstijn begeleiders Kelly en Ed de echte PSV-fans Mees en zijn moeder Ans uit Rotterdam bij het PSV-stadion. Ze waren allemaal klaar voor een geweldige avond met PSV-TV tijdens de wedstrijd PSV – ADO Den Haag.

Mees mocht een kijkje nemen achter de (tv)schermen van het  Philips Stadion, de wedstrijd volgen op de perstribune en tijdens de rust het roemruchte veld van zijn PSV-helden betreden. Als klap op de vuurpijl werd hij zelf geïnterviewd door PSV TV en een meet en greet met de spelers én zijn favoriete speler Jorrit Hendrix. Dat was Mees zijn grootste wens en deze droomwens ging in vervulling! Kelly en Ed doen verslag.

Na een hartelijke ontmoeting bij het PSV Stadion en een heerlijke maaltijd bij Queen in het gezellige centrum van Eindhoven arriveerden we omstreeks 18.45 uur weer bij het Stadion. Ondertussen werd Mees natuurlijk voorzien van een mooie PSV pet, een prachtige sjaal en de FC Robinstijn polsbandjes. Bij de hoofdingang werden we op gastvrije wijze ontvangen door Yaël Kop, alsmede de verslaggever en cameraman van PSV-TV. Zij namen ons direct mee, via de catacomben van stadion, naar het op de tweede ring gelegen zenuwcentrum van PSV-TV.

Daar kreeg Mees uitgebreide uitleg over het filmen en monteren van de wedstrijdbeelden. Natuurlijk had Mees al een arsenaal aan vragen klaar voor de mensen van PSV-TV. Die vuurde hij dan ook een voor een op hen af. Na dit indrukwekkende bezoek mocht Mees samen met de verslaggever plaatsnemen op de perstribune vanwaar hij een perfect uitzicht op het veld en de wedstrijd had.

Voorafgaand aan wedstrijd werd een mooie foto van Mees op alle vier beeldschermen getoond en tijdens de rust mocht hij bij de kleedkamers kijken hoe de spelers de rust in gingen. Daarna kon Mees nog even het veld op om te voelen hoe het is om daar als speler van PSV te mogen optreden.

PSV en ADO maakten er een leuke wedstrijd van die PSV, via doelpunten van Marco van Ginkel en Luuk de Jong, met 2-0 wist te winnen. Na het laatste fluitsignaal mocht Mees weer naar de catacomben om enkele interviews met PSV spelers én trainer Philip Cocu, live te volgen. Tot zijn blijde verrassing ontmoette hij daar Jorrit Hendrix, zijn allergrootste favoriet. Ook werd Mees zelf uitgebreid geïnterviewd door de verslaggever van PSV TV. Het zou een mooi item worden wat binnenkort op PSV TV en omroep Eindhoven TV word uitgezonden, zo beloofde de verslaggever.

Het ging van het ene hoogtepunt naar het andere, maar ook na de interviews was de avond nog niet ten einde… We werden volgens Yaël verwacht in het nieuwe spelershome van PSV waar familie, vrienden, oud-spelers en spelers en trainers elkaar na de wedstrijd ontmoeten. Daar kreeg hij het officiële PSV-thuisshirt uitgereikt. Natuurlijk kwam Mees in het spelershome ook oog in oog met diverse spelers, onder wie Jeffrey Bruma, Marco van Ginkel, Luuk de Jong, Stijn Schaars, Jethro Willems en Isimat-Mirin. Natuurlijk hadden zij allen tijd voor een praatje, een foto en een handtekening.

“Wat een bijzondere belevenis!” en “Wateen gigantische verassing, dit hadden we absoluut niet verwacht!” Zo luidden enkele reacties van Mees en zijn moeder. Mees ging na deze mooie avond weer terug naar Rotterdam, een fantastische en onvergetelijke ervaring rijker.

Dit magische FC Robinstijn-script zal hem nog lang bijblijven!

Een speciaal woord van dank aan:

  • PSV in the Community en PSV TV
  • Spelers en trainersstaf PSV
  • Voetbalshop.nl
  • Restaurant Queen in Eindhoven