Melvin als V.I.P. naar Ajax

Terug

8 april 2018

Op zondag 8 april beleeft de 17-jarige Melvin Sondermann uit Beverwijk de dag van zijn leven. Melvin is, als groot fan van Ajax, uitgenodigd voor de wedstrijd Ajax – Heracles Almelo. Samen met zijn moeder Monique en zijn beste vriend mogen ze deze wedstrijd bezoeken en wel in een luxueuze Skybox in de Amsterdam Arena. Op deze prachtige, zonnige dag gaat zijn Ajax-wens in vervulling.

Als Melvin, zijn moeder en zijn vriend in het stadion arriveren worden ze hartelijk ontvangen door Ed en Stef van FC Robinstijn en direct doorgeleid naar de 5 de etage, alwaar zij plaatsnemen in een fantastische Skybox, speciaal door Ajax ter beschikking gesteld voor Melvin en zijn gezelschap. In de Skybox ontvangen ze een heerlijk drankje en even later loopt Melvin direct het terras op om plaats te nemen in de heerlijke stoelen! Er worden meerdere selfie’s gemaakt en de sfeer is gezond gespannen te noemen.

Melvin is toch wat zenuwachtig voor de wedstrijd en is er niet helemaal gerust op. Voor aanvang van de wedstrijd ontvangt Melvin enkele mooie fan-artikelen die door Ajax en FC Robinstijn ter beschikking zijn gesteld. Een leuke Ajax sjaal en enkele FC Robinstijn gadgets. Vervolgens neemt hij weer plaats op ons ‘eigen’ ereterras en geniet hij met een lekker drankje in de hand van de sfeer in het stadion. Wat hem betreft kan de wedstrijd beginnen!

Neres maakt winnende goal!

Tijdens de eerste helft heeft Ajax duidelijk het betere van het spel en krijgt volop kansen voor de verdiende 1-0. Justin Kluivert, Mathijs De Ligt, Klaas-Jan Huntelaar, David Neres en Hakim Ziyech proberen het op allerlei manieren, maar helaas komen ze niet tot scoren. De eerste helft blijft het dan ook bij 0 – 0. Tijdens de rust word Melvin wederom voorzien van een heerlijk hapje en drankje. “Kijk daar”, roept Melvin ineens, daar spot hij Mark Overmars en Edwin van der Sar, oud-spelers van Ajax, op het ere-terras. Vlug worden er weer foto’s gemaakt. Na een kwartiertje rust gaat de 2 de helft van start en Ajax gaat weer vol in de aanval. Heracles kan alleen maar verdedigen. Na een gemiste kopbal van Huntelaar, enkele mooi afstandsschoten van Ziyech en Kluivert en enkele gevaarlijke corners maakt uiteindelijk Neres de verlossende 1-0. Het stadion ontploft. Melvin is blij en opgelucht! Na nog enkele kansen over en weer eindigt de wedstrijd in een verdiende overwinning voor Ajax. Iedereen is tevreden. Na de wedstrijd word nog volop nagenoten van de enerverende wedstrijd en de fantastische ambiance in de Arena. Ed en Stef worden bedankt voor de fijne begeleiding en omstreeks 17.30 uur word hartelijk afscheid genomen. Klaar voor de terugreis naar Beverwijk! Een magische FC Robinstijn Wensdag!