Missie & visie

Samen het onmogelijke mogelijk maken!

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:

  • kinderen, die ernstig of langdurig ziek zijn of zijn geweest;
  • kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
  • kinderen die een dierbare persoon hebben verloren;
  • kinderen, die zelf gezond zijn maar een ernstig ziek of gehandicapt broertje of zusje hebben en daardoor ook vaak in de schaduw komen te staan;
  • kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;

Kinderen kijken vaak enorm op tegen hun voetbalhelden en hebben vaak de meest uiteenlopende voetbaldromen en wensen. Een ontmoeting met je grote idool, het bijwonen van een onvergetelijke wedstrijd of een kijkje achter de schermen bij je favoriete club? Voetbal is iets magisch!

Zeker voor kinderen, die om welke reden dan ook, een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag écht het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten en weer kind kunnen zijn. Het geeft ze nieuwe kracht, energie en inspiratie om weer verder te kunnen gaan.

Adam ziet Messi schitteren in kampioenswedstrijd!

"Wat heeft Luco genoten van zijn ontmoeting met Messi! Luco en FC Robinstijn zijn voor altijd vrienden! Gelukkig zijn er nog dromen die wel uit kunnen komen!"

Quinten ontmoet zijn idool Perr Schuurs

Ons doel

FC Robinstijn probeert de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit te laten komen. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze wens ‘op maat’ te vervullen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld.

Samen het onmogelijke mogelijk maken. Zo bezorgen we kinderen écht de dag van hun leven!

Want het mooiste geluk, is toch het geluk van een kind………