Premium Partners

zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt!

Als non-profit organisatie zijn we natuurlijk afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en fondsenwervende activiteiten. Het is daarom fantastisch dat zoveel bedrijven onze stichting een warm hart toedragen en hun steentje willen bijdragen door een financiƫle bijdrage of sponsoring in goederen en/of diensten.

Onze Premium Partners zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en dat we als organisatie steeds meer kinderen de dag van hun leven kunnen bezorgen. Ze zorgen daarmee structureel voor een stevig fundament. We zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische support van onze maatschappelijk betrokken Premium Partners!

Spiegel, Droompartner van het eerste uur!

Spiegel crossmedia communicatie:

"MEER DAN 10 JAAR GELEDEN STOND SPIEGEL CROSSMEDIA COMMUNICATIE AAN DE WIEG VAN DEZE FANTASTISCHE ORGANISATIE. WIJ ZIJN DAN OOK BIJZONDER TROTS OM AL DIE JAREN ALS COMMUNICATIEPARTNER VERBONDEN TE MOGEN ZIJN AAN FC ROBINSTIJN. MET DE REALISATIE VAN DE NIEUWE WEBSITE IS HET EERSTE RESULTAAT VAN DE AANGESCHERPTE POSITIONERING INMIDDELS ZICHTBAAR EN IS FC ROBINSTIJN KLAAR VOOR EEN MOOIE TOEKOMST."

Alle premium partners
Ambassadors Club
Droompartners
Partners

premium partners

Bechtle

MIC

Spiegel

Roma ICT Diensten

Brunschot

ARS print media

Voetbalshop.nl

Taylor Wessing advocaten

Driessen autogroep

Life After Football

Umbro

Movilab

RHB Natural wood design

Detail 4 retail

Brabant business media

BSR Agency

Bundeling

Kick and Rush Shop

Koning Sport

Bij Bosman

Oquo BV Zynder

Queen

Anac verzekeringen

VGL Pro

Automobielbedrijf Cito

Rob Presenteert