Fan of the Match Fortuna Sittard

Terug

2 september 2022

Op vrijdag (02-09-2022) was het voor Quinten eindelijk zover dat hij Fan of the Match mocht zijn bij Fortuna Sittard. Dit kwam voor Quinten als een mooie verrassing. Hij dacht dat hij met z’n moeder even kaartjes voor de wedstijd tegen FC Utrecht kwam afgeven voor zijn trainer Robbie. Maar in plaats daarvan werd hij opgewacht door de begeleiders van FC Robinstijn. 

Nadat Quinten was bekomen van de eerste schrik (verrassing) werd het alleen maar mooier. En ieder moment was er weer een nieuwe verrassing en beleving. Na een kleine rondleiding in het stadion, werd de weg vervolgd naar de ruimte waar de line-up van Fortuna ook was. Hier ontmoette Guus de 2 mascottes van Fortuna (Guus en Janou). Samen maakten ze voor de wedstrijd een Rondo met de selectiespelers van Fortuna en mocht Quinten zelf ook een balletje trappen. 

De eerste indrukken waren echt geweldig. Quinten vond het allemaal even leuk, hij was echt super trots dat hij dit mocht meemaken. Samen met scheidsrechter Lindhout mocht Quinten het veld oplopen en de wedstrijdbal het veld opdragen. Tijdens de rust mocht Quinten zelfs nog enkele penalty’s nemen. 

De wedstrijd eindigde in een nipte winst voor FC Utrecht (3-4). Na het laatste fluitsignaal hebben we samen wat gedronken en was er voor Quinten nog een verrasing. De verrassing was niet alleen, dat hij het nieuwe uitshirt van Fortuna in ontvangst mocht nemen, maar dat er ook enkele favoriete spelers van Quinten speciaal voor hem even langs kwamen. Mats Seuntjes en Paul Gladon waren er voor Quinten, en later volgde Tijjani Noslin. 

Het was voor Quinten een mooie en onvergetelijke avond bij Fortuna Sittard. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf Fortuna Sittard 
  • Scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten