Fan of the Match VVV-Venlo

Terug

16 september 2022

Dubbel feest was het afgelopen vrijdag 16 september voor Rens Rongen. Hij werd deze dag niet alleen 8 jaar, maar hij mocht ook de wedstrijd VVV-Venlo vs Jong PSV meemaken als Fan of the Match. Nadat Rens in het magische FC Robinstijn tenue werd gestoken, daalden we de trap af om de warming-up te bekijken. Ook liepen we nog even naar het vak O4, waar Rens iedere thuiswedstrijd te vinden is om VVV naar voren te schreeuwen.  

Na de warming-up mocht Rens, helemaal voorop, met de scheidsrechter het veld op lopen. Hij mocht ook de toss doen en wist deze voor VVV te winnen. Spreekwoordelijk gezien sta je dan al met 1-0 voor, zeiden we nog. Net boven van het beklimmen van de beroemde trap was het ook al daadwerkelijk 1-0 voor VVV door een goal van Sven Braken. Het restant van de wedstrijd werd bekeken vanaf de tribune, waarbij VVV helaas een late gelijkmaker moest incasseren.  

Dit mocht de pret echter niet drukken, want na de wedstrijd kreeg Rens nog een VVV-shirt cadeau en kwamen alle spelers langs voor een foto en een handtekening. En zelfs daar bleef het niet bij. Ennio van der Gouw gaf Rens ook nog zijn keepershandschoenen en van Robert Klaasen ontving hij nog een mooie paar voetbalschoenen. “Hier ga ik vanavond zéker over dromen”, sloot Rens af. Geweldig om weer een magische voetbaldroom te mogen verwezenlijken. 

 

Rens: “Hier ga ik vanavond zéker over dromen” 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf VVV-Venlo 
  • VVV-Venlo Foundation 
  • Scheidsrechter Rozendal en zijn assistenten