Rick was Fan of the match bij Helmond Sport

Terug

7 november 2014

Op 7 november was Rick Verdeuzeldonk Fan of the match bij  de wedstrijd Helmond Sport – Sc Telstar. Iedere thuiswedstrijd wordt daar een fan in het zonnetje gezet in samenwerking met FC Robinstijn.

Rick heeft een mooie avond beleefd, hij schreef ons:

Op 4 november kreeg ik te horen dat NWC mij genomineerd had om Fan of the Match te zijn bij de wedstrijd Helmond Sport – Sc Telstar op vrijdag 07 november via de stichting FC Robinstijn. Dit vond ik erg leuk om te horen.
We werden met de gehele familie, ook oma mocht mee, ontvangen bij Helmond Sport door Hans van Oosterhout van FC Robinstijn en Jean-Pierre van de Laar van Helmond Sport.
Eerst hebben we iets gedronken en daarna zijn we via het loopgedeelte naar de spelerstunnel gelopen.
Daar kreeg ik een tenue van FC Robinstijn en mocht ik een gedeelte van de warming-up met de reserve- spelers meedoen. Onder deze reserve- spelers bevonden zich ook 2 oud NWC-ers namelijk Arne van Geffen en Sam Strijbosch.
Nadat de warming-up klaar was gingen we terug naar de spelerstunnel om te wachten op de scheidsrechter en beide teams. In de line-up liep ik mee met de scheidsrechter en mocht ik de wedstrijdbal mee naar de middenstip nemen. Met de teams liepen ook onze D5 en D7 mee.
Daarna heb ik me omgekleed en gingen we de wedstrijd kijken die door Helmond Sport met 5-2 gewonnen werd.
Na afloop mocht ik plaats nemen in het spelershome en was het wachten op de spelers, coach en trainers die naar mij toekwamen om hun handtekening op de poster te zetten en samen op de foto te gaan. De aanvoerder gaf mij de aanvoerdersband van deze wedstrijd met handtekening.
Na afloop kreeg ik ook nog een voetbal met alle handtekeningen van het hele team erop.
Ik wil NWC, Helmond Sport en vooral FC Robinstijn bedanken voor deze geweldige avond.
Rick Verdeuzeldonk