RKSV Wittenhorst Vriendenclub van FC Robinstijn

Terug

RKSV Wittenhorst gaat een maatschappelijke samenwerking aan met FC Robinstijn en wordt daarmee Vriendenclub van FC Robinstijn. FC Robinstijn is een maatschappelijke organisatie die voetbal-gerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan voor kinderen die ernstig ziek zijn (geweest), die een geestelijke of lichamelijke beperking hebben of die iets ingrijpends hebben meegemaakt.

FC Robinstijn zet de kinderen in het zonnetje door leuke dagen te organiseren bij Betaald Voetbalclubs of met beroemde voetballers. Als Vriendenclub werkt RKSV Wittenhorst mee om wensen in vervulling te laten komen die te maken hebben met (leden van) RKSV Wittenhorst of die te maken met Horst of omgeving.  Zo werd op 1 maart dit jaar ook een  jeugdspeler van RKSV Wittenhorst door FC Robinstijn in het zonnetje gezet als Fan of the Match bij PSV.

Daarnaast kan RKSV Wittenhorst gebruikmaken van de kennis en het netwerk van FC Robinstijn ter versterking van initiatieven binnen de club, zoals de ontwikkeling van het G-voetbal.  RKSV Wittenhorst zal zich op haar beurt inzetten voor het vergroten van de naamsbekendheid van FC Robinstijn.  Samen met FC Robinstijn zal RKSV Wittenhorst fondswervende activiteiten organiseren waar beiden van zullen profiteren.

Wij zijn er trots op dat we met RKSV Wittenhorst de eerste amateurclub van Noord-Limburg aan ons hebben weten te verbinden en kijken uit naar de samenwerking!

Foto via: www.horst24.nl