FC Robinstijn en Roda JC verlengen partnership!

Terug

Stichting FC Robinstijn en Eredivisionist Roda JC hebben vandaag hun onderlinge samenwerking met drie jaar verlengd. “Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking in de afgelopen drie jaar, dus dit was dan ook een mooi en logisch vervolg”, zegt FC Robinstijn voorzitter Pieter van Bussel.

Roda JC was de eerste BVO in Nederland met wie FC Robinstijn een officieel partnership is aangegaan in 2012. “Samen hebben we de afgelopen jaren hele mooie voetbalwensen in vervulling laten gaan en dat gaan we de komende jaren uiteraard voortzetten. De samenwerking wordt zelfs verder geïntensiveerd”, vertelt hij.

Zo zijn Roda JC en FC Robinstijn overeen gekomen om bij elke thuiswedstrijd een kind speciaal in het zonnetje te zetten als de FC Robinstijn Mascotte van de Wedstrijd. “Een fantastisch mooi concept, waarbij een kind, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, samen met het hele gezin wordt uitgenodigd om een thuiswedstrijd van Roda JC bij te wonen”, verklaart Van Bussel enthousiast. “De mascotte krijgt een speciaal Roda JC/FC Robinstijn-tenue en mag onder meer met de wedstrijdbal in de hand meelopen naar de middenstip. Na de wedstrijd wordt er ook een bezoekje aan het spelershome gebracht, waar alle Roda-helden een voor een langskomen voor een meet & greet.”

Middenvelder Tom van Hyfte, die dit seizoen ook als club-ambassadeur aan FC Robinstijn verbonden zal zijn, ontving vandaag uit handen van FC Robinstijn-voorzitter Pieter van Bussel het FC Robinstijn-shirt als symbool van de onderlinge samenwerking. De sympathieke Belgische voetballer gaf aan trots te zijn om zich voor dit mooie Goede Doel in te kunnen gaan zetten. FC Robinstijn is op zijn beurt zeer verheugd met de contractverlenging en samen met Roda JC gaan we de komende jaren proberen om nog meer kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen bij deze fantastische club!