Speculaaspoppen actie voor FC Robinstijn

Terug

Op zondag 9 oktober is bij de Marathon Eindhoven het startschot gegeven voor een grote speculaaspoppenactie ten behoeve van FC Robinstijn. Bewonersvereniging “In de Bergen” uit Eindhoven verkoopt reeds een aantal jaar hele grote speculaaspoppen (50 centimeter groot en maarliefst 500 gram zwaar) voor het goede doel en dit jaar zijn wij dat als FC Robinstijn! Ieder jaar verblijd de Bewonersvereniging goede doelen met een hele mooie bijdrage (vaak duizenden euro’s!) en dat willen we dit jaar natuurlijk ook! Door de verkoop van vele speculaaspoppen kunnen we héél veel kinderen het komende jaar een onvergetelijke wensdag geven!

Kom jij ook in actie voor FC Robinstijn?

 

Wat is het principe?

Om FC Robinstijn te steunen kan iedereen een speculaaspop kopen. De pop kost slechts € 5,- en zit in een luxe cadeauverpakking. De opbrengst (na aftrek van de kosten) van alle verkopen gaat linea recta naar FC Robinstijn.

fc-robinstijn-speculaas-3
Junior-ambassadeurs Robin en Stijn hebben de speculaaspoppen goedgekeurd! 😉

 

Hoe kun je helpen?
  • Koop een speculaaspop (en misschien wel meer dan één) bij een van onze vrijwilligers als je die kent
  • Meld je aan als verkoper en help ons poppen te verkopen, stuur een mail naar niels@fcrobinstijn.nl
  • Wil je speculaaspoppen kopen maar ken je geen vrijwilliger? stuur je bestelling naar niels@fcrobinstijn.nl
  • Meld je aan om ons te helpen de bestellingen te bezorgen tussen 22 november en 1 december, stuur een mail naar niels@fcrobinstijn.nl

We zouden het geweldig vinden als je zelf natuurlijk een speculaaspop koopt (en misschien wel meer dan één), maar nog mooier zou zijn als je ze in je netwerk wilt verkopen. Denk aan bijvoorbeeld vrienden, familie, buren, ouders op school, kinderfeestje, voor het heerlijk avondje, je collega’s, je sportteam of je sportclub. Voor ondernemers is het een geweldig sinterklaas- of relatiegeschenk, of misschien wil jouw baas iets leuks doen voor zijn/haar personeel? Attendeer hem dan snel op deze actie. Help jij mee de poppen te verkopen?

Hoe werkt het?

Eigenlijk gaat het net als bij de Grote Clubactie of Kinderpostzegels. Je (ver)koopt 1 of meerdere poppen en vermeld deze op het bestelformulier. Per stuk kosten de poppen €5,-.  Tussen 22 november en 1 december worden alle poppen geleverd door onze vrijwilligers.

Junior-ambassadeurs Robin en Stijn hebben de speculaaspoppen goedgekeurd! ;-)