Sportclub Irene nieuwe Vriendenclub van FC Robinstijn!

Terug

Donderdag 15 juli werd het nieuwe shirt van Sportclub Irene gepresenteerd. Het 1ste en 2de team van de tricolores uit Tegelen zullen vanaf komend seizoen schitteren met FC Robinstijn op de borst.

“Sportclub Irene presenteert met trots de samenwerking met FC Robinstijn en hoofdsponsor ELMEC.”

Een unieke samenwerking waarbij maatschappelijke betrokkenheid voorop staat. Sportclub Irene is meer dan voetbal, samen met ELMEC gaan wij ons inzetten voor de voetbalwens van een kind”, aldus voorzitter Ton Orval, die ook het officiële FC Robinstijn shirt in ontvangst nam.

Als Vriendenclub van FC Robinstijn gaat de club uit het Limburgse Tegelen een ambassadeursrol vervullen in de regio. We gaan komend seizoen gezamenlijk activiteiten opzetten om kinderen, binnen- en buiten de vereniging, in het zonnetje te kunnen zetten. Bovendien sluiten, mede dankzij hoofdsponsor ELMEC, zowel het 1e als het 2e Elftal van de Tricolores zich als Vriendenteam aan bij FC Robinstijn en geven op deze manier de onderlinge samenwerking meteen een mooi gezicht. Om de onderlinge band letterlijk te versterken,  overhandigde FC Robinstijn voorzitter Pieter van Bussel tevens de speciale aanvoerdersbanden aan de aanvoerders van beide teams.

De samenwerking met Sportclub Irene is weer een fantastisch voorbeeld van de verbinding tussen FC Robinstijn en een maatschappelijk bevlogen amateurclub”, aldus Van Bussel. “De band met de club is er al sinds 2019, toen we jeugdspeler Hassan Kanu in het zonnetje mochten zetten bij de wedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord. Hoe mooi is het dan, dat we de onderlinge band nu samen verder uit gaan bouwen om nog meer kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.”  

Sportclub Irene en stichting FC Robinstijn kijken enorm uit naar de onderlinge samenwerking en hopen in het seizoen 2021-22 al enkele kinderen een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Meer informatie over FC Robinstijn kunt u terugvinden op www.fcrobinstijn.nl en de social media kanalen van de stichting.