SV Reeshof Vriendenclub FC Robinstijn

Terug

In navolging van VV Zigo heeft nu ook SV Reeshof zich als Vriendenclub verbonden aan FC Robinstijn. We zijn ontzettend blij dat we in SV Reeshof een 2e mooie amateurvereniging uit Tilburg mogen verwelkomen. Zaterdag 14 mei vond de kick-off van de samenwerking plaats toen SV Reeshof J012-1 de kampioenswedstrijd speelde tegen TSC 12-1…
 
“We mochten ons vandaag omkleden in de kleedkamer van ons Eerste elftal en speelden ook op het Hoofdveld. Tijdens de wedstrijdbespreking heeft onze trainer Roy, ook vrijwilliger bij FC Robinstijn, uitgelegd waar FC Robinstijn voor staat en ons medegedeeld dat ons team volgend seizoen als J013-1 een Vriendenteam wordt van FC Robinstijn. Dit, omdat onze club een samenwerking is aangegaan met FC Robinstijn. Wij worden vanaf aankomend seizoen het eerste Vriendenteam binnen SV Reeshof en wij hopen dat er nog veel meer teams gaan volgen!”
 
“Voor de wedstrijd mochten wij samen met Gijs, ons bestuurslid, op de foto gaan met het FC Robinstijn shirt en kussen. Het motto van FC Robinstijn is Dare to Dream en wij mochten vandaag ook dromen van het kampioenschap. En ja het is gelukt! Ee hebben gewonnen met 4-1 en zijn ongeslagen kampioen geworden! Alle spelers hebben na de wedstrijd van FC Robinstijn een vriendschapsbandje gekregen en na de huldiging in de kantine zijn we met een rit op een huifkar gaan eten bij de Mc Donalds, een verrassing van FC Robinstijn omdat we kampioen zijn geworden. Dit was echt superleuk en lief.”

“Wij zullen volgend seizoen met trots als eerste Vriendenteam van SV Reeshof er alles aan doen om heel veel kinderen te kunnen helpen en hun voetbalwens in vervulling te laten gaan. Voor vandaag is onze droom uitgekomen en laten we er met zijn allen binnen de vereniging voor gaan, dat er nog voor heel veel kinderen een voetbaldroom uit mag komen…”