Teun Fan of the Match bij PSV!

Terug

7 december 2019

Zaterdag 7 december was een speciale dag voor de 7- jarige Teun Paardekooper uit Nuenen. Hij was samen met zijn ouders te gast bij PSV, omdat hij Fan of the Match mocht zijn bij de wedstrijd PSV – Fortuna Sittard! Zijn grote voetbalwens zou daarmee in vervulling gaan…

Rond half vijf werden Teun en zijn ouders thuis opgehaald door Jochem en Jordy van FC Robinstijn. Daarna reden we naar het centrum van Eindhoven om eerst een hapje te eten bij onze wenspartner Hotel, Café, Restaurant Queen. Hier kreeg Teun meteen zijn eerste verrassing, namelijk een PSV-cap, -sjaal, en -vriendenboekje, waarin hij al zijn vriendjes kan laten schrijven.

Nadat we hadden gegeten, zijn we naar het Philips Stadion gelopen, waar we bij de hoofdingang werden verwelkomt door Kelly van de PSV Foundation. Teun ging samen met Kelly en Jochem naar de kleedkamers om zich klaar te maken voor de line-up. Teun mocht aan de hand van scheidsrechter Allard Lindhout mee het veld op lopen. En of het nog niet genoeg was, mocht hij ook de wedstrijdbal dragen. Papa en mama stonden ondertussen aan de zijkant van het veld om foto’s te maken van deze bijzondere ervaring voor Teun. Vlak daarna begon de wedstrijd en hebben we vlug ons plekje in het stadion opgezocht. We hadden de eerste helft genoeg te juichen, want PSV stond bij rust al met 3-0 voor.

De volgende verrassing voor Teun kwam in de rust van de wedstrijd. Want hij mocht samen met zijn ouders mee de catacomben van het stadion in, waar we eerst Phoxy tegenkwamen. Teun wilde natuurlijk ook met Phoxy op de foto. Snel daarna kwamen de spelers van PSV de catacomben in en Teun stond helemaal vooraan om van dichtbij te zien hoe zijn helden de kleedkamer in liepen. Daarna mocht hij nog even een kijkje nemen op het veld en samen met papa op de stoel van trainer Mark van Bommel zitten. Wat een prachtige ervaring voor hem.

In de tweede helft bleef PSV goed voetballen en werd de 3-0 voorsprong vergroot tot een 5-0 overwinning. Leuk voor Teun dat hij voor de wedstrijd al had voorspelt dat het 5-0 ging worden. Daarnaast heeft de favoriete speler van Teun Donyell Malen ook nog eens een doelpunt gemaakt deze wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd werd Teun nog eens extra verrast doordat hij mee mocht naar het Spelershome. Daar kreeg hij van Kelly eerst een shirt cadeau met bedrukking van zijn favoriete speler Malen. Vervolgens kwamen veel van zijn PSV-helden langs bij Teun voor een foto en een handtekening. Teun had zijn PSV bal meegenomen en deze staat nu helemaal vol met handtekeningen van de PSV-spelers.

Met alle indrukken en verassingen ging Teun moe maar voldaan op weg naar huis. Hij zal nog vaak met heel veel plezier terugdenken aan deze bijzondere wensdag.