Contractverlenging Voetbalshop.nl

Terug

Contractverlenging Voetbalshop.nl

Op de valreep van het sluiten van de transfermarkt, is donderdag 30 januari de contractverlenging tussen Voetbalshop.nl en FC Robinstijn beklonken. Voetbalshop.nl maakt het wederom een jaar mogelijk om vele voetbalwensen te vervullen.

Nationale droompartner

Een jaar geleden was Voetbalshop.nl de eerste Nationale Droompartner die zich aan ons heeft verbonden, we zijn dan ook erg trots dat het contract weer met een jaar verlengd is. De online aanbieder van alles van, voor en over voetbal is de eerste landelijke partij helpt ons de voetbalwensen te realiseren.

Clubcadeaus en voordeel

Voetbalshop.nl steunt FC Robinstijn niet alleen door een geldelijke bijdrage, maar onder meer ook door het schenken van voetbalcadeaus bij het realiseren van een wensdag. Zo dragen zij direct bij aan het succes van een wensdag. Daarnaast gaan we samen een voordeeltje ontwikkelen voor onze particuliere donateurs.

De samenwerking werd beklonken door de overhandiging van een FC Robinstijn-shirt door bestuurslid Niels Cannegieter aan Lars Peterse, formule manager bij Voetbalshop.nl.