V.V. Belfeldia eerste amateurpartner FCR in Limburg!

Terug

Op zondag 26 april hebben stichting FC Robinstijn en voetbalvereniging Belfeldia hun onderlinge samenwerking bekrachtigd. De komende 3 seizoenen is de Limburgse amateurclub officieel partner en wordt daarmee ambassadeur van FC Robinstijn. V.V. Belfeldia is na de profclubs Roda JC en VVV Venlo de eerste amateurclub die gaat samenwerken met FC Robinstijn. De club gaat FC Robinstijn ondersteunen op het gebied van promotie en fondswerving om zo nog meer mooie voetbalwensen in vervulling te laten gaan.

Zondag werden de nieuwe shirts gepresenteerd aan de F4 van Belfeldia, die voortaan als adoptieteam met FC Robinstijn op het shirt gaan spelen. Tevens werd de FCR-aanvoerdersband overhandigd aan de aanvoerders van het 1e Mannenteam, het 1e vrouwenteam en de F4. Volgens voorzitter John Engelen past de samenwerking met FC Robinstijn perfect in de visie van de club en wil men graag ook op maatschappelijk gebied een steentje bijdragen als vereniging. Extra bijzonder noemde hij het dat Belfeldia met Jos en Frederieke Brauer ook 2 clubleden belangeloos actief zijn voor FC Robinstijn. Jos als coördinator van de amateurpartners van FC Robinstijn en Frederieke als wenshaler/vervuller binnen Team Wensen.

Is uw amateurvereniging maatschappelijk ook zeer betrokken en heeft u interesse om met FC Robinstijn te gaan samenwerken, neem dan contact met ons op via info@fcrobinstijn.nl. Graag maken we met uw vereniging kennis en bespreken we met u de mogelijkheden.