Wijziging in bestuur

Terug

Afscheid Geert-Jan, welkom Inge in bestuur FCR!

Binnen het bestuur van FC Robinstijn hebben we afscheid genomen van Geert-Jan Drabbels die vanaf de oprichting van de stichting met veel enthousiasme de portefeuille wensen onder zijn hoede heeft gehad. We verwelkomen Inge Jeurissen in het bestuur in de rol van secretaris. Tevens gaat zij invulling geven aan de portefeuille relatiebeheer.

Bedankt Geert-Jan!

Vanaf dag 1 is Geert-Jan Drabbels betrokken geweest bij stichting FC Robinstijn. Met de portefeuille wensen onder zijn hoede in het bestuur heeft hij vele kinderen een magische dag bezorgd! Na al die jaren, draagt hij het stokje over, maar blijft hij als wensdagbegeleider betrokken bij de stichting.

Als collega-bestuursleden vonden we dat we in stijl afscheid moesten nemen van Geert-Jan en zijn gezin, en verrasten deze keer dan ook hén met een ‘wensvervulling’.  Geert-Jan wist van niks, en werd verrast toen FC Robinstijn voor de deur stond. Compleet met videoboodschap van Sabrina en Robbie Wielaert vanuit Australië, vervoer en een uitje voor het hele gezin ging de familie Drabbels op pad. Bij zijn favoriete club PSV, was Geert-Jan als VIP te gast in een Business Room, waar hij tijdens de wedstrijd ook nog zijn naam op de schermen voorbij zag komen.