Wout zwaait de Rode Duivels uit naar het WK in Rusland!

Terug

10 juni 2018

Het Wereldkampioenschap Voetbal staat voor de deur en op 10 juni, één dag voordat de Rode Duivels afreizen naar Rusland, staat er iets heel speciaals op het programma voor de 7-jarige Wout Geebelen uit het Belgische Bree. Vandaag gaat zijn grote voetbalwens in vervulling als hij mag afreizen naar het trainingskamp van zijn voetbalhelden.

In Tubeke aangekomen wordt er eerst kennisgemaakt met Pieter en Ed van FC Robinstijn en An de Kock van Belgische Voetbalbond. Wout mag zo meteen de besloten training van de Rode Duivels gaan bekijken en na de training staat er een heuse meet & greet te wachten met al zijn voetbalhelden. Maar eerst krijgt hij van FC Robinstijn nog het nieuwe WK-shirt van België! Wauw, helemaal te gek en hij trekt zijn nieuwe shirt gelijk aan.

De training begint en Wout geniet met volle teugen op de tribune. Van dichtbij heeft hij zijn helden nog nooit in actie gezien. Kevin de Bruyne, aanvoerder Eden Hazard, recordinternational Jan Vertonghen en natuurlijk FC Robinstijn ambassadeur Dries Mertens. Er wordt veel gelachen en gedold op de training en de teamspirit is opperbest. We zien een gedreven team met een missie. Het is daarom ook heel speciaal om hierbij te mogen zijn.

Na de training begint het toch wel heel erg spannend te worden voor Wout. Nog snel even naar het toilet, want daarna begint de meet & greet en komt hij oog in oog te staan met al zijn helden. Een voor een komen ze allemaal bij hem langs en iedereen neemt geduldig de tijd voor een kort praatje, een handtekening en een goede foto. Wout’s shirt staat helemaal vol en op de geblesseerde Vincent Kompany na, staat hij werkelijk met iedereen op de foto.

Het is werkelijk ongekend en Wout straalt van oor tot oor. Dit had hij nooit durven dromen. Hij krijgt van An nog een goodybag met allerlei leuke kadootjes. De zonnebril gaat direct op, want Wout ziet het WK voor zijn Rode Duivels zonnig tegemoet. Heel veel succes in Rusland en hopelijk wordt jullie avontuur net zo geslaagd als mijn avontuur vandaag bij jullie.

Het was een gouden dag! Een dag die ik nooit meer zal vergeten!

Een speciaal woord van dank aan:

  • Spelers & Staf Rode Duivels
  • KBVB, An de Kock
  • Voetbalshop.nl