SJVV en FC Robinstijn verlengen samenwerking!

Terug

Voetbalvereniging SJVV en stichting FC Robinstijn hebben op maandag 15 september een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend waardoor hun onderlinge samenwerking met 4 jaar is verlengd. SJVV wil zich hiermee blijven profileren als vereniging die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Door samenwerking met FC Robinstijn wordt dit concreet gemaakt.

Al 4 jaar ambassadeur

FC Robinstijn werkt samen met tal van profclubs en profspelers om op die manier kinderwensen in vervulling te laten gaan, maar hoopt dit seizoen ook maatschappelijk betrokken amateurclubs als samenwerkingsclub te kunnen begroeten. Clubs die samen met hun achterban maatschappelijk het verschil willen maken en graag een steentje willen bijdragen om nog meer voetbalwensen in vervulling te laten gaan. Voor kinderen binnen de eigen vereniging, uit de omliggende regio of gewoon voor kinderen met dezelfde voetbalpassie, die om welke reden dan ook wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
SJVV vervult in dit kader al 4 jaar een ambassadeursrol voor FC Robinstijn. Dit doet SJVV door de naam FC Robinstijn actief uit te dragen naar haar eigen leden, sponsoren en in de regio. De afgelopen jaren heeft FC Robinstijn al 2 mooie voetbalwensen van jeugdige SJVV-ers in vervulling kunnen laten gaan en is de vereniging bij meerdere activiteiten betrokken geweest. Beide partijen halen zo voordeel uit de onderlinge samenwerking.

Trots op ‘ons’ F3-team

De nieuwe samenwerking gaat daar nog meer aan bijdragen, zo komt er een vaste plek over de onderlinge samenwerking op de website van de club, siert een reclamebord het hoofdveld van het sportpark op en is het F3-team van SJVV “geadopteerd” door FC Robinstijn. Zij dragen de naam FC Robinstijn met trots op hun nieuwe shirts. Daarnaast gaan de vaandelteams (dames en heren) een aanvoerdersband van FC Robinstijn dragen om daarmee uiting te geven aan de onderlinge verbondenheid.

SJVV is de eerste amateurvereniging die zich officieel samenwerkingsclub van FC Robinstijn mag noemen en hopelijk gaan meer maatschappelijk betrokken verenigingen dit mooie voorbeeld volgen.

Op de foto de spelers van de F3 van SJVV in de tenues van FC Robinstijn samen met René van der Heijden (links), voorzitter van SJVV en Pieter van Bussel (rechts) voorzitter van FC Robinstijn.