Fan of the Match FC Den bosch - Willem II

Terug

2 april 2023

Op deze koude zondag was Morris de speciale gast van FC Denbosch. Samen met zijn pleegouders, opa, broer en zus kwam hij gespannen naar het stadion. Wat zou er vandaag allemaal gaan gebeuren? 

Directeur Tommy van Alphen nam het hele gezelschap meteen mee voor een rondleiding door het stadion. Van de kleedkamer van de scheidsrechters tot het veld en natuurlijk de businesslounge waar Morris’ eigen tafel al klaar stond.  

Na gezellig een drankje te hebben gedronken was het tijd voor Morris om te gaan omkleden en zich bij de reserves te voegen voor de warming-up. Maar warm was het niet, dus kreeg Morris gelukkig een trui van een van de spelers om de koude wind te trotseren. 

Op het moment dat de spelers nog even teruggingen naar de kleedkamer, stond Morris in de spelerstunnel al helemaal klaar om met scheidsrechter Nagtegaal het veld op te lopen. Niet alleen mocht hij de bal dragen, maar ook mocht hij assisteren bij de toss. 

Na de aftrap voegde Morris zich snel bij de rest van de familie achter het glas, want de tribune was ijzig koud vandaag. Helaas ging Denbosch er niet met de punten van door vandaag. Morris scoorde na de wedstrijd gelukkig wel veel handtekeningen en foto’s van de spelers. En als kers op de taart kwam ambassadeur Teun van Grunsven ook nog met een cadeautas aan. Toen glinsterde Morris’ ogen en kwam de grootste glimlach van die middag op zijn gezicht! 

Ouders Morris:
Wat heeft Moris (en wij allemaal) genoten! En hoe geweldig dat de assisent scheidsrechter Morris in gebarentaal welkom kon heten! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Pieter Tuns (Team Manager) 
  • Teun van Grunsven (Ambassadeur FC Robinstijn) 
  • Tommy van Alphen (Algemeen directeur) 
  • Ester Bal (Communicatie) 
  • Alle spelers en staf 
  • Kees Vos (Fotograaf FC den Bosch) 
  • Scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten (speciaal Jeroen vd Waaij)