Als bedrijf

Kunt u voor 1 of meer gezinnen hét verschil maken!

Als bedrijf wilt u uiteraard graag weten, waar uw donatie precies aan besteed wordt. Daarom werkt stichting FC Robinstijn niet meer met reguliere sponsorpakketten, maar geven we u de mogelijkheid om een complete wensbeleving te adopteren. Uw bijdrage wordt dan 1-op-1 gekoppeld aan één of meerdere voetbalwensen. Op deze manier kunnen wij u een perfecte terugkoppeling geven van de wens en kunt u zelf de magie van FC Robinstijn ervaren door de ogen van het kind…

FC Robinstijn heeft de volgende wensadoptiepakketten:

   

Interesse?

Is uw bedrijf ook maatschappelijk betrokken en heeft u interesse in een samenwerking met FC Robinstijn? We bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@fcrobinstijn.nl.

Shirts van hun helden dankzij Voetbalshop.nl

SPONSORING IN NATURA

U kunt er ook voor kiezen om onze stichting in goederen en/of diensten te gaan ondersteunen. Verschillende bedrijven zijn al jaren op deze manier als Droompartner, Wenspartner of Fan of the Match partner aan onze stichting verbonden.

Magisch één-tweetje

Voeg een vleugje magie toe aan uw product of dienst door het te koppelen aan FC Robinstijn.

U doneert een percentage van de opbrengst aan de stichting en u zet uw product of dienst op een sympathieke wijze in de markt. Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om uw bijdrage 1-op-1 te koppelen aan 1 of meer voetbalwensen. Hoe mooi kan een win-win situatie zijn..?

BaXer met speciale FC Robinstijn actie!

"FC Robinstijn brengt verlichting en een glimlach in families die dat heel hard nodig hebben. Het geeft een goed gevoel om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. "

Detail 4 Retail in actie voor FC Robinstijn!

Dream-teambuilding!

Doet uw bedrijf ook aan teambuilding? Kies dan voor de FC Robinstijn Dream-teambuilding en laat uw mensen onderling de strijd met elkaar aan gaan t.b.v. het goede doel. Welk team of afdeling binnen uw bedrijf mag zich daarna het Dreamteam noemen binnen uw organisatie?

Tijdens deze unieke teambuildingsessie gaan uw mensen zich inzetten om 1 of meer voetbalwensen in vervulling te laten gaan. Ieder team gaat proberen zoveel mogelijk fondsen te werven voor het goede doel. Welk team is slim, creatief en doelgericht en beschikt over scorend vermogen?

Uiteraard worden de opgehaalde fondsen 1-op-1 gekoppeld aan actuele voetbalwensen, zodat uw bedrijf en ieder team naderhand een mooie terugkoppeling krijgt van de wens in de vorm van een wensverslag met foto’s en/of video’s.

Uw actie voor FC Robinstijn

Wellicht organiseert uw bedrijf jaarlijks al een actie of evenement t.b.v. een goed doel en vindt u het leuk om dit ook een keer t.b.v. FC Robinstijn te doen…? Er zijn leuke voorbeelden genoeg! En uiteraard denken wij daar graag in mee. Heeft u een leuk idee, een bijzondere actie of een uniek evenement?

Herbalife in actie voor FC Robinstijn!