De magie

Beleef de magie van FC Robinstijn!

Bijzondere wensen

Inmiddels hebben we met FC Robinstijn al meer dan 150 bijzondere voetbalwensen in vervulling mogen laten gaan. Dit zijn wensen, die we geheel op maat proberen te vervullen. Een meet & greet met hun voetbalheld, een uniek kijkje achter de schermen van hun favoriete club of het bijwonen van de wedstrijd van hun leven!

Samen met onze wenskinderen zijn we te gast geweest bij hun favoriete voetbalclubs en helden in binnen- en buitenland. Op bezoek bij clubs in Nederland, maar o.a. ook bij FC Barcelona, Bayern München, Olympique Lyon, Tottenham Hotspur, het Nederlands Elftal en de Rode Duivels… 

Fan of the Match

Meer dan 500 kinderen beleefden als Fan of the Match de wedstrijd van hun leven bij clubs in de Eredivisie, de Keukenkampioendivisie en de Eredivisie voor Vrouwen. Als V.I.P. naar de wedstrijd, met de wedstrijdbal naar de middenstip en foto’s en handtekeningen scoren na de wedstrijd.

G-Stars Toernooi

En honderden kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking konden voor één dag een echte profvoetballer zijn op ons jaarlijkse G-Stars Toernooi. Pure passie, beleving en sportiviteit!

Joshua aan de hand van Jorrit Hendrix mee het veld op

"Voetbaldromen worden werkelijkheid en voetbalhelden worden vrienden…
Lees hieronder de bijzondere wensverhalen van onze wenskinderen."