Fan of the Match

Dé wedstrijd van je leven!

De magie van Fan of the Match

Op dit moment verzorgt FC Robinstijn dit unieke concept bij diverse partnerclubs in de Eredivisie, Keukenkampioen Divisie en Eredivisie Vrouwen. Als Fan of the Match zorgen de club en FC Robinstijn voor een fantastische beleving bij een thuiswedstrijd van de betreffende club.

De Fan of the Match krijgt een uniek kijkje achter de schermen, mag aan de hand van de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen, bekijkt de wedstrijd samen met zijn/haar familie van speciaal gereserveerde zitplaatsen en wie weet komen er na de wedstrijd nog spelers van de thuisclub langs voor foto’s en handtekeningen….

Partnerclubs

Aanmelden wens

Wilt u een kind aanmelden als Fan of the Match, check dan hieronder eerst de criteria en procedure en klik vervolgens op onderstaande button.

Fan of the Match gezin:

"Wij konden een middag zorgeloos genieten. We zagen de mooiste lach op het gezicht van onze dochter, een meisje wat intens genoot. Iets wat ons niemand meer kan afnemen. Bedankt voor deze prachtige herinnering en goede zorgen."

Algemeen

Iedereen (ouders/verzorgers, familie, vrienden, voetbalclub, ziekenhuis, school, etc.) kan een kind aanmelden als Fan of the Match. Maar uiteraard zijn de mogelijkheden om wensen te vervullen vaak beperkt. FC Robinstijn vindt het daarom belangrijk om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan en alleen bijzondere voetbalwensen van échte voetbalfans in vervulling te laten gaan.

Daarom dient het kind wel aantoonbaar tot de doelgroep van FC Robinstijn te behoren en hebben we een aantal belangrijke basiscriteria opgesteld waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor een Fan of the Match wens. 

FC Robinstijn organiseert maximaal één Fan of the Match wens per gezin. Het is wel mogelijk om meerdere kinderen uit één gezin aan te melden voor een wens.

Doelgroep

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden.

BASISCRITERIA

• Het aanmeldformulier moet volledig en naar waarheid ingevuld zijn; Indien het aanmeldformulier niet volledig of niet geheel naar waarheid is ingevuld, dan resulteert dit automatisch in een afwijzing van de aanvraag;
• De aanvraag is gedaan voor een kind binnen de doelgroep van FC Robinstijn;
• De aanvraag moet gedaan zijn door een meerderjarig persoon;
• De aanvrager dient volledig medewerking te verlenen aan een eventuele verdere screening van de aanvraag;
• Het kind is min. 5 jaar en max. 13 jaar oud op het moment dat de aanvraag wordt ingediend;
• Het kind is NIET eerder Fan of the Match geweest, ook niet bij een andere club;
• Het kind is aantoonbaar een groot voetballiefhebber en/of fan van de betreffende club;
• De aanmelding moet goedgekeurd worden door de BVO waarop de aanmelding van toepassing is;
• Stichting FC Robinstijn behoudt te allen tijde het recht een aanvraag zonder opgaaf van reden te weigeren.

PROCEDURE

  • Een aanvraag kan worden ingestuurd via het aanmeldformulier op de website van Stichting FC Robinstijn of rechtstreeks bij de maatschappelijke afdeling van de betreffende club;
  • De Coördinator Fan of the Match van FC Robinstijn toetst de aanvraag aan de basiscriteria (zie hierboven) en overlegt met de club;
  • Indien gewenst neemt de Coördinator Fan of the Match contact op met de aanvrager om de aanvraag verder te screenen en wordt deze opnieuw getoetst;
  • In geval van een positieve toetsing ontvangt het kind/gezin een uitnodiging voor een thuiswedstrijd van de club, waarbij het kind Fan of the Match mag zijn;
  • In de week voorafgaand ontvangt het gezin per e-mail het programma en verdere informatie van de Coördinator Fan of the Match;

Evaluatie

Bevindingen naar aanleiding van de uitvoering van een wensvervulling, van positieve ervaringen tot eventuele klachten, kunnen door de desbetreffende ouder(s)/verzorger(s) voogd(en) worden vermeld op het evaluatieformulier. U ontvangt het evaluatieformulier per e-mail van de Coördinator Fan of the Match.

Privacybeleid

Alle acties die Stichting FC Robinstijn uitvoert ten behoeve van wensvervullingen, alle communicatie in verband met de uitvoering van wensvervullingen en alle vormen van publicaties van uitgevoerde wensvervullingen vinden plaats met inachtneming van het wettelijk voorgeschreven privacy-beleid in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

FC Robinstijn organiseert bij de volgende partnerclubs iedere thuiswedstrijd een Fan of the Match:

VVV-Venlo

Helmond Sport

FC Eindhoven

Roda JC

Fortuna Sittard

RKC Waalwijk

Willem II

NAC Breda

MVV Maastricht

Go Ahead Eagles

FC Den Bosch

FC Twente

De Graafschap

Vitesse

N.E.C.