Fan of the Match Vitesse - Groningen

Terug

21 mei 2023

Afgelopen zaterdag was de 6-jarige Xeaven Fan of the Match, bij Vitesse vs Groningen. 

Xeaven kwam naar Vitesse vs FC Groningen met haar ouders en drie zussen. Het grote gezin is onwijs groot fan van Vitesse  

Ze werden door FC Robinstijn (Niek en Rob) opgewacht bij de hoofdingang van het Gelredome. NA even kennis gemaakt te hebben en een drankje gedaan te hebben, kon Xeaven mee om zich om te kleden voor de Line-up en mochten haar twee jongste zussen mee met de persvoorlichter van Vitesse voor een kijkje achter de schermen! Terwijl Xeaven zich nog klaarmaakte kwamen haar zussen al weer terug naar de tribune en was er een ontmoeting met Theo Janssen, ambassadeur van FC Robinstijn.  

De line-up begon en Xeaven mocht de wedstrijd bal meenemen en samen met scheidsrechter Joey Kooij mee het veld op. Xeaven deed het super goed en had haar magie aan de bal meegegeven want binnen 4 minuten kwam Vitesse al op 1-0. Xeaven kwam snel terug op de tribune om samen met de rest van het gezin de wedstrijd verder te kijken. 

Als hoogtepunt stond er in de rust een Meet & Greet met Carlens Arcus op het programma! Samen met Manhoef haar favoriete speler en de magie tussen deze twee was meteen terug te zien. Het hele gezin ging met hem op de foto en natuurlijk Xeaven ook nog even alleen met hem. Ze ontving een mooi Vitesse shirt met alle handtekeningen en keken de wedstrijd af vanaf de West-tribune. Met een fantastisch resultaat, 6-0, was het een perfecte dag! 

Reactie moeder Xeaven:
Fantastisch geregeld, een hele speciale dag waarover wij nog lang zullen napraten. 1.000 maal dank!!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Vitesse Betrokken 
  • Theo Janssen 
  • Carlens Arcus 
  • Joey Kooij