Als school

Kunt u uw Goede Doel-project koppelen aan FC Robinstijn!

Heel veel basisscholen en middelbare scholen hebben jaarlijks een of meerdere projecten of acties ten behoeve van een Goed Doel. Zo ook voor stichting FC Robinstijn. Kerstmarkten, sponsorlopen, loterijen en zelfs een heus zomerfestival! Allemaal superleuke acties waarmee de school hét verschil heeft gemaakt voor onze wenskinderen.

En hoe leuk zou het zijn als we samen op deze manier ook kinderen van uw school in het zonnetje kunnen zetten? Graag komen we bij uw school langs om meer te vertellen over de mogelijkheden, die we hierbij kunnen bieden en mee te denken met uw plannen. Promotiemateriaal, leuke presentaties en video’s, mooie prijzen voor een loterij en nog veel meer. En natuurlijk zijn we graag persoonlijk aanwezig op de dag van de actie of het evenement zelf. 

Bent u ook enthousiast en wilt u zich met uw school ook in gaan zetten voor stichting FC Robinstijn? Neem dan contact met ons op via info@fcrobinstijn.nl en we komen graag bij langs voor een eerste kennismaking.

Het Sondervick College in actie voor FC Robinstijn!

"Koppel het goede doel project van uw school aan FC Robinstijn en laat samen met ons een of meer unieke voetbalwensen uitkomen!"