Fan of the Match Helmond Sport - PEC Zwolle

Terug

19 mei 2023

Op Hemelvaartsdag was ze nog naar de dames bekerfinale PSV-FC Twente geweest in Den Haag maar nu was Quincy de speciale VIP gast bij Helmond Sport. Samen met haar 2 zusjes, vader en moeder had zij er ontzettend veel zin in maar was ze ook wel een beetje zenuwachtig. 

In het prachtige FC Robinstijn tenue stond Quincy aan de rand van het veld de warming up te bekijken van Helmond Sport. Zij ging daar op de foto met de kampioensschaal, trainer Bob Peeters en aanvoerder Mike Havekotte. Alle spelers kregen een high five of een boks na de warming-up om ze succes te wensen. 
 
Bij de opkomst mocht zij samen met scheidsrechter van de Graaf en de wedstrijdbal voorop het veld op. Het vuurwerk op het veld was prachtig en dat zij de toss mocht doen was echt helemaal te gek. De wedstrijd was echt super spannend en de supporters van beide teams maakten er een mooi spektakel van op de volle tribunes. Dat het uiteindelijk 2-3 werd in blessuretijd was eigenlijk wel onverdiend maar PEC Zwolle moest wel zonder de schaal naar huis. Ze gingen dus niet op de foto met de schaal, iets wat Quincy wel was gelukt voor de wedstrijd. Ze zong dan ook uit volle borst mee met alle Helmond Sport supporters: “Zwolle zonder schaal, Zwolle zonder schaal” 

Na de wedstrijd was de meet & greet weer overweldigend. Bijna alle spelers kwamen langs voor een handtekening en een mooie foto. Hoe vet is dat! 

Dat zij voorop het veld op mocht met de wedstrijdbal en dat ze daar de toss mocht doen was echt het hoogtepunt. Eigenlijk was alles helemaal te gek om te mogen meemaken!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter van de Graaf en zijn assistenten