Fan of the Match MVV Maastricht - NAC Breda

Terug

27 mei 2023

In een uitverkochte Geusselt was Dani Croux zaterdag 27 mei de Fan of the Match. 
MVV speelde die avond de play off wedstrijd tegen NAC. 
Samen met zijn ouders en goede vriend Bram werd hij die avond verwelkomd in de Business Lounge.  
Dani is 10 jaar oud en keeper bij de JO-10 van VV Daalhof. 

Nadat Dani zich had omgekleed in het FC Robinstijn tenue gingen we buiten naar de warming-up kijken. Als de spelers de kleedkamers opzoeken is het tijd om naar de spelerstunnel te lopen waar we nog even moeten wachten. Dat is wel een heel spannend moment. De grote camera van ESPN staat vol op hem gericht. Dan is het grote moment daar dat hij samen met de scheidsrechter onder het lawaai van veel vuurwerk het veld mag betreden en de bal op de middenstip mag leggen. Hij mag scheidsrechter Erwin Blank meehelpen met de toss. We hebben mooie plekken op de hoofdtribune waar we de wedstrijd goed kunnen zien. Helaas komt MVV al snel op achterstand. 

In de tweede helft deed MVV nog iets terug maar ze konden helaas niet voorkomen dat ze met 1-4 de wedstrijd verloren. Na de wedstrijd kwam Thomas van Bommel naar Dani toe. Hij hangt Dani een MVV sjaal om.  

Dani heeft een MVV shirt meegenomen waar hij graag de handtekeningen van de spelers op wilt verzamelen. Als snel komen de eerste spelers langs voor een praatje, een foto en om een handtekening te zetten op het shirt. Er komen ook allemaal apps binnen. Familie en vrienden hebben Dani op TV gezien.  

Maar het wachten is op keeper Romain Matthys. Zou hij nog komen? Trainer Maurice Verberne komt altijd als laatste en die was ook nog niet geweest. Zijn geduld wordt gelukkig beloond. Dani springt op als hij Romain naar binnen ziet komen lopen. Romain komt direct naar hem toe en zet zijn handtekening op het shirt. Yes die staat erop. Als laatste komt trainer Maurice Verberne en zet als laatste zijn handtekening op het shirt. 

Dani heeft genoten met een grote G! Hij zegt dat hij het wel heel spannend vond maar ook heel leuk, Vooral toen de spelers naar me toe kwamen na de wedstrijd. Ik zal dit nooit meer vergeten. 

Dani heeft genoten met een grote G! Hij zegt dat hij het wel heel spannend vond maar ook heel leuk, Vooral toen de spelers naar me toe kwamen na de wedstrijd. Ik zal dit nooit meer vergeten. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf MVV 
  • Scheidsrechter Erwin Blank en assistenten 
  • Jean Hogenboom MVV 
  • Bér de Batteraof