Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

4 november 2022

Vrijdagavond 4 november 2022, een zeer goed gevulde Geusselt, en Amando is de Fan of the Match !! Amando’s kleinere broertje en zusje kijken hun ogen uit. Ook zijn vader en moeder moeten na binnenkomst in de Business club van MVV even wennen aan alle hectiek en bedrijvigheid.  

We gaan rustig zitten op onze bank en fauteuils die speciaal zijn gereserveerd voor Amando en zijn gezin. Na een drankje en onze uitleg wat er allemaal staat te gebeuren veranderd de spanning in enthousiasme.  

Wanneer Amando zijn outfit heeft verwisseld in het tenue van FC Robinstijn krijgt hij volop aandacht. Met veel plezier lopen we naar de spelerstunnel waar we wachten op de scheidsrechter en spelers van Helmond Sport en MVV. Amando is groot fan van Jarne Steuckers. Het is veel drukker dan normaal en er is ook een line-up. MVV kan bij winst en puntverlies van Heracles zelfs koploper worden vandaag. 

Amando geniet zichtbaar als hij het veld op loopt in een kolkende Geusselt. Iedereen krijgt hier kippenvel van , dus ook Amando. Trots staan zijn ouders en broertje en zusje aan de kant toe te kijken. De spelers geven hem allemaal een high five. Bij de high five van Jarne Steuckers verschijnt een hele grote glimlach op zijn gezicht. Hier doen we het voor !   

Vanaf prima plekken op de hoofdtribune zien we MVV haar 2e plek op de ranglijst waar maken. In de rust leiden ze al met 2-0 en na rust komen er nog 2 doelpunten bij: 4-0 ! 

Na de wedstrijd krijgt Amando in het tumult een mooie MVV sjaal van Sven Blummel. Een mooie foto volgt maar daar blijft het niet bij. Op het veld en in de Business ruimte verzamelt Amando heel veel handtekeningen en foto’s van de spelers en trainer. Bij binnenkomst lopen ze allemaal als eerst naar Amando. Dit is geweldig om te zien en je merkt dat FC Robinstijn leeft en bekend is bij iedereen. Uiteraard is Amando ook op de foto geweest met Ber de Batteroaf, de sympathieke mascotte van MVV.  

Moe maar voldaan vertrekt het gezin weer naar huis. Een super geslaagde avond met een zeer tevreden Amando. 

Amando: “Dit vond ik echt sjiek. Jammer dat MVV nu niet eerste staat maar ik zal toch wel goed slapen en dromen over wat ik allemaal heb meegemaakt.”
Ouders: “Geweldig om dit mee te maken. Naast Amando genoten ook zijn zusje en broertje. Ze hebben heel veel indrukken gekregen en genoten en waren nog niet moe om 23 uur, ook al is de jongste pas 5 jaar oud.”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom 
  • Spelers en Staf van MVV Maastricht 
  • Scheidsrechter Vermeiren en zijn team.