Fan of the Match GAE - NEC

Terug

5 februari 2023

Een grote verrassing! 

En wat voor een… 

Het was voor ons allemaal een grote verrassing. Lyon Hutten (van Handel in Geluk) had mij gebeld en gezegd dat ik zondag 5 februari vrij moest houden. Tegen Aidan en de rest van mijn gezin heb ik gezegd dat we die dag iets leuks zouden gaan doen, maar dat het een verrassing was. Dat was goed vol te houden want ik had zelf ook geen idee haha, maar omdat het vanuit Lyon kwam had ik wel een vermoeden dat het met Go Ahead te maken zou hebben. 

Zondag om half 1 kwam Lyon met z’n gezin bij ons aan en moesten we achter hem aan rijden, onderweg belde hij ons en vertelde waar we de auto konden parkeren en dat we daarna naar de hoofdingang van de Adelaarshorst moesten lopen. 

Bij de hoofdingang stond Lyon en een gastvrouw van Go Ahead ons op te wachten. Daar kreeg Aidan, en wij, te horen wat er die dag op het programma stond. Hij kon zijn oren niet geloven! Hij mocht vandaag met de scheidsrechter oplopen, als het mocht kon hij misschien een stukje met de warming-up meedoen en na de wedstrijd ging ze proberen of Aidan nog op de foto kon met een van de spelers.Hij glunderde van oor tot oor! 

We zijn die dag echt als ware VIP’s ontvangen! 

Na een drankje ging Aidan omkleden, hij kreeg een speciaal voetbalpakje aan van FC Robinstijn aan. Daarna gingen wij naar onze zitplek en Aidan ging naar het veld. Daar kon hij zijn geluk niet op, hij mocht een balletje trappen met de selectie. Wat geweldig! 

Hierna mocht hij samen met scheidsrechter Blank het veld betreden,  hij mocht de wedstrijdbal meenemen en daarna mocht hij zelfs de toss doen. Hoe gaaf is dat?! 

Daarna samen met ons de wedstrijd gekeken. Een heerlijke 1-0 overwinning,  nog meer genieten! 

Na de wedstrijd konden we ons weer melden bij de hoofdingang. Nadat we daar even gewacht hadden kwam daar Jeffrey de Lange en de geblesseerde Bas Kuipers aan. Hij kon zijn ogen niet geloven, ze kwamen speciaal voor hem! Uiteraard werden er foto’s gemaakt en handtekeningen gezet.  Hier konden wij Bas nog bedanken voor de prachtige videoboodschap die hij voor Aidan heeft gemaakt toen hij in het ziekenhuis lag. De jongens moesten verder en Aidan ging met een grote glimlach weer naar huis. Wat heeft Aidan, en wij ook, een onvergetelijke mooie dag gehad. Een middag om nooit meer te vergeten! 

Nicole:
“Toen ik Aidan vroeg wat vond je nou het leukst, moest hij er lang over nadenken, en zei toen:”

Het voetballen met de spelers, en ook dat ik Bas en Jeffrey heb ontmoet, maar het oplopen en tossen met de scheids was ook zo leuk. Oh ik kan eigenlijk niet kiezen het was allemaal zo mooi! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Young Eagles 
  • Supporters Vereniging  
  • Business Lounge Go Ahead Eagles  
  • Handel in Geluk, Lyon Hutten, initiatiefnemer aanmelding Ayden voor FOTM 
  • Bas Kuipers en Jeffrey de Lange voor het meet en greet moment 
  • Spelers voor de warming up  
  • Scheidsrechter Blank en zijn assistenten