Fan of the Match bij Willem II - Roda JC

Terug

6 januari 2023

Wessel kwam deze avond met zijn ouders naar het stadion om zijn favoriete club live te zien spelen; daar keek hij enorm naar uit! Dat bleek wel uit zijn Willem II-outfit en selfiestick klaar om te vloggen.  

Toen hij hoorde dat hij als Fan of the Match ook nog eens het veld mee op mocht en er een kans zou zijn om veel spelers van dichtbij mee te maken kon zijn avond niet meer stuk. 

Door zijn optreden in de line up miste Wessel het heel vroege en wat later bleek winnende doelpunt van Willem II, maar hij kwam stralend naar de tribune omdat hij al op de foto was geweest met Owusu én een “boks” had gekregen van zijn favoriet naamgenoot Wessel Dammers. 
 
Zoals Wessel vooraf al voorspelde, bracht hij zijn club geluk en wonnen ze de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd ving Wessel ook nog even de wedstrijdbal die op de tribune belandde en kon hij nog wat extra geluk toevoegen toen hij de bal terug richting het veld schoot.  

Na afloop kreeg Wessel de kans om veel handtekeningen én foto’s te verzamelen van en met de spelers. Dat was erg indrukwekkend, maar snel pakte hij deze kans met beide handen aan. Moe, maar volop genietend ging Wessel naar huis met herinneringen om nooit meer te vergeten! 

 

Moeder: “We zien Wessel zo enorm genieten!” 
Vader: “Zoiets als dit gaat hij nooit meer meemaken; dankjewel!”

Een speciaal woord van dank aan

  • Spelers & staf Willem II  
  • Willem II Betrokken: Suzanne Albregts, Meike van Gool en Noud Udo 
  • Fotoburo Toin Damen – Willem II Clubfotograaf 
  • Scheidsrechter Lindhout en zijn assistenten