Fan of the Match Roda JC - ADO Den Haag

Terug

7 april 2023

Vrijdag 7 april was de 8-jarige Ties de Fan of the Match bij Roda JC tegen ADO Den Haag. Met een grote glimlach kwam hij met zijn vader, moeder en zijn zus Liv aan bij het Parkstad Limburg Stadion. Hij had er duidelijk zin want zijn afstreepkalender gaf aan dat het vandaag de grote dag was. 

Het gezin werd ontvangen in de perskamer en na het eten van stukje vlaai trok Ties snel het FC Robinstijn tenue aan. Wow! Een eigen FC Robinstijn-aanvoerdersband, Ties was er superblij mee.    

Hij genoot van de warming-up, maakte high-fives met de Roda JC spelers en ging op de foto met ADO- trainer Dick Advocaat. Daarna maakte hij kennis met scheidsrechter Martijn Vos waar hij gele kaart met handtekening ontving.  Eindelijk was het tijd voor het grote moment en droeg Ties vol trots de wedstrijdbal naar de middenstip. Wat een cool moment. 

Vanuit de dug-out maakte Ties van dichtbij de wedstrijd mee en genoot hij van de sfeer in het stadion. In de rust trapte hij samen met zijn vader een balletje langs de zijlijn. 

Na afloop volgde er nog een verrassing. Ties kreeg een Roda JC shirt waarop hij handtekeningen verzamelde en hij ging met alle spelers van Roda JC op de foto. En mooi cadeau als afsluiting van een superleuke avond.  

Ties:
Ik heb echt genoten, het allerleukste vond ik de handtekeningen op het Roda JC shirt en met de spelers op de foto

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Roda JC 
  • ADO Den Haag trainer Dick Advocaat  
  • Scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten