Fan of the Match Helmond Sport - Roda JC

Terug

10 februari 2023

Samen met vader en moeder werd Maaike door de vrijwilligers van FC Robinstijn welkom geheten bij Helmond Sport. Ze was best wel zenuwachtig want wat stond haar allemaal te wachten vanavond. Toen het hele programma was doorgegeven zakte de zenuwen en ging ze er eens lekker van genieten. 
 
Aan de rand van het veld kon zij alles goed zien en werd ze plotseling door de teammanager meegenomen naar een plek op het veld waar de wisselspelers zich aan het opwarmen waren. Maaike mocht meedoen aan de ronde en genoot met volle teugen. Dit was een extra verrassing dien niet van tevoren was verteld maar wel extra leuk. 

Toen samen met de Belgische scheidsrechter Willems en de wedstrijdbal het veld op. 

De wedstrijd was hartstikke spannend en de 3 punten bleven in Helmond dus Maaike was vandaag de talisman voor de overwinning.  
 
Om haar hiervoor te bedanken kwam de voltallige selectie na de wedstrijd langs in de businessclub van Helmond Sport om allemaal een handtekening te zetten op de wedstrijdbal en ze gingen allemaal met haar op de foton. Hoe vet is dat? De bal was uiteindelijk helemaal vol! 

Wenskind Maaike:
Dat ik samen met de wisselspelers een rondo heb mogen spelen was echt te gek en het allermooiste.  

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Willems en zijn assistenten