Fan of the Match Helmond Sport - Jong PSV

Terug

10 maart 2023

Het sneeuwde als een malle in Helmond maar dat mocht de pret niet drukken. Jan was vandaag de Fan of the Match en wat heeft hij genoten samen met zijn ouders en broers. 

In het prachtige FC Robinstijn tenue stond Jan aan de rand van het veld de warming up te bekijken van Helmond Sport en Jong PSV. Hij ging daar op de foto met o.a. keeper Mike Havekotte en nog een aantal spelers. 
 
Bij de opkomst mocht hij samen met scheidsrechter Teuben en de wedstrijdbal voorop het veld op, nog steeds in een heftige sneeuwbui. Hij mocht daar de toss doen die door Jong PSV werd gewonnen. Maar met het winnen van de toss verdien je geen punten want die bleven gewoon in Helmond. Met 3-0 werd Jong PSV verslagen en Jan vond het geweldig. 

Na de wedstrijd was de meet & greet weer overweldigend. Bijna alle spelers kwamen langs voor een handtekening en een mooie foto. Hoe vet is dat! 

Dat hij voorop het veld op mocht samen met een 11 tal clubgenoten van SV Someren die de line up vormden dat was echt een hoogtepunt al kwamen alle andere indrukken daar snel achteraan. Hij moest stiekem toegeven dat hij ook wel een zwak had voor tegenstander Jong PSV maar misschien is hij nu wel helemaal om na de mooie 3-0 overwinning van Helmond Sport. 

Wenskind Jan:
Het mooiste was dat ik als eerste het veld op mocht met de wedstrijdbal en de scheidsrechter samen met 11 clubgenoten van SV Someren.. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Teuben en zijn assistenten