Fan of the Match VVV-Venlo

Terug

11 november 2022

De 11e van de 11e staat in Limburg bekend als de start van het Carnavalsseizoen, dus die avond ook de subtopper in de Keukenkampioen Divisie tussen VVV-Venlo en Willem II. Vele fans waren dan ook in hun carnavalsoutfit richting stadion de Koel gekomen. Ook voor Sed uit Tegelen lag die avond een speciale outfit klaar. Nee geen carnavalstenue, maar het speciale Fan of the Match tenue van FC Robinstijn.  

Sed werd door Pieter & Yvonne van FC Robinstijn welkom geheten. Het was een deja vu, want vorig jaar zomer hadden zij Sed samen met Sed’s idool Danny Post verrast bij zijn voetbalclub Sportclub Irene en zijn slaapkamer een mooie make-over gegeven. Van Danny Post kreeg Sed toen de toezegging dat hij ook nog een keer Fan of the Match mocht zijn bij VVV-Venlo. Bij voorkeur was dat bij de wedstrijd tegen Danny’s nieuwe club Almere City geweest, maar toen was Sed op vakantie, waardoor hij vanavond de geluksvogel is. 

En Sed had er uiteraard zin in, dus we gingen snel omkleden om vervolgens de warming-up van dichtbij te bekijken. VVV-trainer Rick Kruys nam ook even de tijd voor een foto en wenste Sed veel plezier. Na de warming-up ging iedereen zich klaarmaken voor de opkomst op het veld. Ook Sed natuurlijk want hij mocht met de wedstrijdbal in handen mee naar de middenstip met scheidsrechter Dieperink. Een onvergetelijk moment waar Sed echt naar had uitgekeken. 

De wedstrijd begon en Sed kleedde zich snel om, zodat hij geen doelpunten zou missen. Ondanks dat VVV-Venlo er alles aandeed, had het veel moeite om tot echte uitgespeelde kansen te komen. Optisch was VVV wel beter, maar tot doelpunten leidde het helaas niet. Ook de gasten uit Tilburg konden het net niet vinden, waardoor het ook na 90 minuten plus blessuretijd nog steeds 0-0 stond. 

Maar de avond was nog niet ten einde, want het volgende hoogtepunt stond alweer op het programma. Het hele spelershome was namelijk voor Sed gereserveerd en vol spanning zat hij te wachten op zijn favoriete spelers. Ook zus Izis vond het leuk en spannend, want ook zij wilde graag handtekeningen verzamelen en met de spelers op de foto. Absolute favoriet daarbij was Simon Janssen. Het duurde even maar uiteindelijk kwamen ze allemaal even langs. De hele selectie, iedereen nam uitgebreid de tijd voor een praatje, een foto en een handtekening. Het hele shirt van Sed stond vol en daarmee was de avond meer dan geslaagd! 

Maar er volgde nog een onverwachte en fantastische bonus… Want Sed mocht van een sponsor van VVV-Venlo ook nog eens de wedstrijdbal, die hijzelf mee naar de middenstip had mogen dragen, mee naar huis nemen. En daarmee was het hele plaatje compleet. Een uniek souvenir die hem voor altijd aan deze bijzondere avond zal blijven herinneren…. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf van VVV-Venlo 
  • Scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten 
  • De sponsor van VVV-Venlo voor de wedstrijdbal