Fan of the Match De Graafschap

Terug

11 november 2022

Tygho was compleet verrast toen hij te horen kreeg dat hij FotM was bij de Graafschap. Hij had het ook pas op de wedstrijddag te horen gekregen anders was hij de hele week er van onder de indruk geweest, zijn eerste reactie in het stadion was: ik dacht dat het een normale dag zou worden. Maar dat werd het dus niet. Direct bij binnenkomst onving Tygho al een mooie de Graafschap sjaal en mocht hij in  de persruimte op de stoel van de trainer zitten en direct op de foto met enkele spelers. 

Daarna werd hij boven ontvangen door oa de voorzitter van de Graafschap en genoten we van een hapje en een drankje. Aan de hand van Danzell Gravenberch ging hij al kletsend als een echte speler het veld op. Hij genoot met volle teugen van de wedstrijd die de Grafschap ok nig eens winnend wist af te sluiten met een doelpunt in de laatste minuut. 

De begeleider van FC Robinstijn zei nog bij een 1-2 achterstand dat het wel 3-3 zou worden. Waarop Tygho dolenthousiast zei dat hij dan trakteerde op een biertje en die smaakte extra lekker na de late 3-2.  

Na de wedstrijd ging Tygho nog met veel spelers op de foto en kreeg hij nog een bal met handtekeningen cadeau. Moe maar supertrots en blij ging hij naar huis. 

Tygho:
Ik dacht dat het een normale dag zou worden”
Hij raakt er niet over uitgepraat en trots laat hij iedereen zijn aanvoerdersband zien.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Danzell Gravenberch
  • Odette Dhondt 
  • Stichting de Graafschap Verbindt 
  • Scheidsrechter Puts en zijn assistenten